Contact
Mijn UnitedConsumers

Brandstofprijzen in Luxemburg

De brandstofprijzen in Luxemburg behoren tot de laagste in Europa. Gemiddeld liggen de prijzen van benzine, diesel en lpg ongeveer 20% lager dan in Nederland. Lees meer over brandstofprijzen in Europa.

Euro95 is in Luxemburg verkrijgbaar onder de naam Super 95 of Essence sans plomb. Superplus 98 is verkrijgbaar als Super 98 of Sans plomp. LPG wordt in Luxemburg gpl genoemd, maar diesel heeft gewoon dezelfde naam als in Nederland.

Tanken in Luxemburg

Als u op weg bent naar uw vakantiebestemming in Frankrijk of Duitsland kunt u het beste in Luxemburg tanken. De brandstofprijzen liggen in Luxemburg namelijk ook lager dan in Frankrijk en Duitsland.

Wanneer u tankt bij een onbemand tankstation en met pin of creditcard betaalt kan het zijn dat er een bedrag als waarborg van uw rekening word afgeschreven. Dit bedrag kan variëren van € 100,- tot € 150,-. Na een aantal dagen wordt het bedrag met de tankbeurt verrekend en het verschil op uw rekening teruggestort.

Verplicht in de auto

In Luxemburg moet u zoals in veel EU-landen altijd een gevarendriehoek en een veiligheidsvest in uw auto hebben liggen. In geval van een ongeluk of pech moeten de bestuurder en passagiers een reflectievestje aan zodat ze goed zichtbaar zijn.

Goedkoop tanken in Nederland

Met uw UnitedConsumers, in het kort UC, tankkaart kunt u ook in Nederland goedkoop tanken. U krijgt vanuit UC bij ruim 600 tankstations altijd korting per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs.

Vraag uw tankkaart aan

Brandstofprijzen in

Italië
België
Spanje
Frankrijk
Duitsland
Oostenrijk
Zwitserland

Alles over tanken en brandstof

Terug naar boven