Contact
Mijn UnitedConsumers

Brandstofprijzen in Zwitserland

In Zwitserland liggen de brandstofprijzen van Euro95 en Superplus 98 over het algemeen een stuk lager dan in Nederland. Diesel is echter iets duurder dan in Nederland. Lees meer over brandstofprijzen in Europa.

Tanken in Zwiterland

Euro95 en Superplus 98 zijn in Zwitserland verkrijgbaar onder de namen Super 95 Bleifrei en Super plus 98. Diesel wordt als diesel of gazole verkocht. LPG heeft in Zwitserland verschillende namen: autogas, flüssiggas, LPG en GPL. Voor het tanken van LPG heeft u in Zwitserland een zogenaamde ‘Italië-nippel’ nodig.

Vraag uw tankkaart aan

Verplicht in de auto

In Zwitserland moet u altijd een gevarendriehoek in uw auto hebben liggen. Deze moet binnen handbereik zijn in geval van pech of ongeluk. De driehoek mag dus niet in de kofferbak bewaard worden. Veiligheidshesjes zijn in Zwitserland niet verplicht, wel wordt het aangeraden om voor alle inzittenden hesjes bij u te hebben.

Het gebruik en bezit van flitspaalsignalering is in Zwitserland niet toegestaan. Heeft u apparatuur in uw auto die waarschuwt voor flitsers, haal deze dan uit uw auto als u in Zwitserland rijdt. Alleen de apparatuur uitschakelen is niet voldoende.

Goedkoop tanken in Nederland

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u ook in Nederland goedkoop tanken. U krijgt bij ruim 600 tankstations altijd korting per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs.

Brandstofprijzen in

Italië
België
Spanje
Frankrijk
Duitsland
Oostenrijk
Luxemburg

Alles over tanken en brandstoffen

Terug naar boven