Altijd goedkoop tanken

Brandstofpomp
Korting op alle brandstoffen
Brandstofpomp
Tankkaart is gratis bij gebruik
Brandstofpomp
Korting op ruim 600 locaties

Goedkoop tanken in Aalsmeer

Aalsmeer is een dorp en gemeente in Noord-Holland. Het maakt deel uit van de plusregio Stadsregio Amsterdam. Dat wil zeggen dat het toebehoort aan verschillende Nederlandse gemeenten die in een stedelijk gebied gelegen zijn die bepaalde wettelijke taken toebedeeld zijn.

Over Aalsmeer

Aalsmeer heeft haar naam waarschijnlijk te danken aan het palingmeer, dat destijds 'Alsmar' of 'Aelsmer' genoemd zou worden. Tegenwoordig wordt er nog steeds gevist op paling in de Westeinderplassen.

Rond het jaar 1880 begon men met het kweken van rozen in kassen en begonnen de bloemenveilingen. In 1912 werden de eerste twee officiële veilingen opgericht; de Centrale Aalsmeerse Veiling en Bloemenlust. In 1999 werd deze veiling uitgebreid en zou het grootste handelsgebouw zijn ter wereld met een oppervlakte van 999.000 m².

Bezienswaardigheden in Aalsmeer

In de zomer staat de Historische Tuin Aalsmeer open voor bezichtiging. Hier wordt een beeld gegeven van de tuinbouw vanaf de 17e eeuw. Daarnaast bezit Aalsmeer een aantal Rijksmonumenten waaronder de watertoren aan de rand van de Westeinder, en het OUde Raadhuis aan de Dorpsstraat.

Evenementen in Aalsmeer

Op de eerste zaterdag van september vond het bloemencorso plaats. Dit evenement heeft van 1948 tot 2007 bestaan. Tegenwoordig organiseert Stichting Aalsmeer een kleinschaliger bloemencorso. Op de tweede zaterdag van september wordt sinds 1987 een groter evenement georganiseerd; de Pramenrace. Een race die wordt afgelegd met een Praam; een platte houten schuit met minimaal zes deelnemers.

Goedkoop tanken in Aalsmeer

U kunt met korting tanken in Aalsmeer bij de volgende tankstations:

A
Lakenblekerstraat 5
1431GE AALSMEER

Heeft u nog geen tankkaart? U kunt zich eenvoudig online aanmelden.

Vraag nu uw tankkaart aan

U kunt in Noord-Holland goedkoop tanken met korting in de volgende plaatsen:> Alles over tanken en brandstof

Terug naar boven