Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij Argos

Argos is een van de snelst groeiende oliemaatschappijen van Nederland. Het bedrijf is actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Het hoofdkantoor van deze Nederlandse oliemaatschappij staat in Rotterdam. Bijzonder aan deze maatschappij is dat ze voornamelijk biobrandstoffen ontwikkelen.

Pionier op het gebied van biobrandstoffen

Het in 1984 opgerichte Argos wil graag pionier zijn op het gebied van biobrandstoffen. Daarom zijn ze altijd op zoek naar verbetering en nieuwe toepassingen van deze brandstoffen. Ze werken hierin samen met het Zwitserse bedrijf BioPetrol Industries AG. Het productieproces van hun biobrandstoffen is zo ingericht dat alle stoffen die tijdens het proces vrijkomen verder worden verwerkt in andere producten. Hierdoor zijn er geen afvalstoffen wat zorgt voor een duurzame productie.

Biobrandstof Blue One 95

Blue One 95 is een van de nieuwe biobrandstoffen die Argos heeft ontwikkeld. Net als gewone Euro95 benzine bevat Blue One 95 ethanol, ofwel biobrandstof. De ethanol in Blue One 95 is echter anders dan standaard ethanol. De biobrandstof in Blue One 95 bevat een hogere concentratie water dan gewone ethanol. De productie van deze ‘natte’ ethanol kost minder energie dan het produceren van gewone ethanol, waardoor de brandstof goedkoper is dan reguliere benzine.

Goedkoop tanken bij Argos

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal Argos tankstations in Nederland. U krijgt altijd minimaal 6 cent korting op de adviesprijs.

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? 

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations


> Alles over tanken en brandstof

Terug naar boven