Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij BP

U heeft vast wel eens bij een BP station getankt. Logisch, want BP heeft ongeveer 400 tankstations in Nederland en bezit 14% van het marktaandeel. BP behoort tot de vijf grootste oliemaatschappijen ter wereld en is in ongeveer 80 landen ter wereld actief. BP biedt brandstoffen van hoge kwaliteit en heeft net als UnitedConsumers service hoog in het vaandel staan. Daarom kunt u met uw UnitedConsumers tankkaart bij een groot aantal BP tankstations in Nederland terecht.

Tanken en profiteren van de faciliteiten

BP logo

Bij BP bent u altijd verzekerd van kwaliteitsproducten. Dit geldt niet alleen voor de brandstoffen, maar ook voor de producten in de shops bij de tankstations. Bovendien zijn 150 van de BP stations in Nederland uitgerust met een Car wash zodat u twee vliegen in één klap kan slaan wanneer u gaat tanken.

 

Premiumbrandstoffen van BP

BP ontwikkelt al sinds lange tijd eigen brandstoffen die van binnenuit voor uw motor zorgen. Deze premium brandstoffen laten namelijk nauwelijks schadelijke afzettingen achter in uw motor. De BP Ultimate brandstoffen zijn speciaal ontwikkeld om uw motor fitter en gezonder te houden dan ooit. Ze voorkomen niet alleen dat er schadelijke afzettingen ontstaan op uw motor, maar verwijderen zelfs de schadelijke afzettingen die zich in de loop van de tijd aan uw motor hebben gehecht. Bovendien beschermen ze uw motor tegen corrosie en slijtage.

Pauzeren bij een Wild Bean Café

Wilt u onderweg een hapje eten, maar heeft u geen zin in een vette hap? Bij een aantal BP tankstations kunt u een Wild Bean Café vinden. Hier worden de broodjes en andere gerechten vers bereid. Bovendien kunt u er terecht voor echte kwaliteitskoffie.

Goedkoop tanken bij BP

Bespaar tot € 2,50 op uw tankbeurt! Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal BP tankstations in Nederland.

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? 

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations


> Alles over tanken en brandstof