Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij Q8

De Kuwait Petroleum Corporation verkoopt sinds 1986 onder de merknaam Q8 brandstoffen in Nederland. Het bedrijf komt oorspronkelijk uit Koeweit dat ligt in een regio waar 75 procent van de oliereserves van de wereld te vinden zijn. Q8 heeft ongeveer 500 tankstations in de Benelux waarvan er 100 in Nederland te vinden zijn.

Q8 shop

In de Q8 shops bij de tankstations vindt u altijd wel iets lekkers voor onderweg. Bent u op weg naar een verjaardag en staan de bloemen nog thuis op het aanrecht? Dan haalt u in de Q8 shop gauw een nieuw boeket. Q8 verkoopt uiteraard ook producten voor uw auto. Onder andere motorolie en ruitenwisservloeistof zijn er verkrijgbaar.

Car Wash

Bij veel Q8 stations kunt u niet alleen uw auto tanken, maar u ook laten wassen. In de wasstraat bij Q8 heeft u de keus uit drie verschillende programma’s: Quick voor als u een snelle wasbeurt wilt, Super voor een glanzende waslaag die de lak beschermt en Deluxe als u wilt dat uw auto ook aan de onderkant mooi schoon wordt gemaakt.

Goedkoop tanken bij Q8

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal Q8 tankstations in Nederland. U krijgt altijd minimaal 6 cent korting per liter op de adviesprijs voor diesel, benzines en lpg. Heeft u nog geen tankkaart?

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? Bekijk dan ook eens onze pagina’s over:

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations


> Alles over tanken en brandstof