Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij Shell

Als een van de grootste beursgenoteerde ondernemingen ter wereld is Royal Dutch Shell een belangrijke speler op de oliemarkt. Shell is actief in alle fases van energievoorziening: van het zoeken en aanboren van oliebronnen en de raffinage van ruwe olie tot de verkoop van de eindproducten zoals benzine en diesel aan de pomp.

Shell logoShell FuelSave brandstoffen

Shell streeft ernaar om brandstoffen van een hoogwaardige kwaliteit te leveren. De FuelSave diesel en benzine zijn speciaal door Shell ontwikkeld om brandstof te besparen. Ze bevatten toevoegingen voor een betere verbranding waardoor u meer kilometers rijdt met een tank benzine.

Bovendien voorkomen deze brandstoffen vuilafzetting in de motor. Een eigenschap die niet alleen brandstof bespaart maar ook nog eens uw motor helpt onderhouden.

Service en faciliteiten

Er wordt bij Shell veel waarde gehecht aan klantvriendelijkheid en service en dit is een van de redenen dat UnitedConsumers graag met hen samenwerkt. Per station zijn de faciliteiten afgestemd op de behoeften van de klanten op die locatie. Aan de snelweg hebben de pompen vaak naast de ruime parkeergelegenheid uitstekende sanitaire voorzieningen en een shop met een zeer uitgebreid assortiment. Zo bent u altijd voorzien van uitstekende service.

Goedkoop tanken bij Shell

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal Shell tankstations in Nederland. 

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? 

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations


> Alles over tanken en brandstof