Contact
Mijn UnitedConsumers

Goedkoop tanken bij Total

Total is een van oorsprong Franse oliemaatschappij en behoort tot de vijf grootste oliemaatschappijen ter wereld. Total is opgericht in 1924 nadat de Franse regering besloot zelf een oliemaatschappij te starten in plaats van in zee te gaan met Royal Dutch Shell. In Nederland heeft Total ruim 350 tankstations waarvan 26 zogenaamde rijkswegstations.

Standaard, premium- en biobrandstoffen

Total logo

Niet alle brandstoffen zijn identiek. Iedere maatschappij voegt zijn eigen mix van actieve stoffen toe die de prestaties van de brandstoffen verbeteren. Bovendien bestaat een deel van benzine en diesel uit biobrandstof. Biobrandstof wordt gewonnen uit biomassa in plaats van uit olie. Daardoor wordt de uitstoot van CO2 beperkt en wordt er een bijdrage geleverd aan de energieonafhankelijkheid van Nederland.

Total gebruikt toevoegingen in alle brandstoffen die ze verkopen. De premium brandstoffen bevatten extra toevoegingen waardoor uw motor in optimale conditie blijft.

‘Wij helpen graag’

Sinds 2011 hebben alle Total tankstations een extra service genaamd ‘wij helpen graag’. Dit betekent dat de tankstations zijn voorzien van een sticker met het telefoonnummer van het station. Mensen met een fysieke beperking, zoals een handicap of chronische ziekte, kunnen dit nummer bellen voor extra assistentie bij het tanken, zodat ze hun auto niet hoeven te verlaten.

Veel Total tankstations hebben ook een Café Bonjour waar u kunt genieten van heerlijke Douwe Egberts koffie met een vers afgebakken lekkernij zoals een chocoladebroodje of appelflap.

Goedkoop tanken bij Total

Met uw UnitedConsumers, in het kort UC, tankkaart kunt u goedkoop tanken bij een aantal Total tankstations in Nederland.

Tankkaart aanvragen >>

Tankt u liever bij een ander tankstation? Bekijk dan ook eens onze pagina’s over:

BP Q8
Esso Avia
Shell Texaco
Total Argos
Gulf Haan
Autofood Berkman
Brand Oil Andere tankstations

> Alles over tanken en brandstof