Contact
Mijn UnitedConsumers

Alles over tanken en brandstof

UnitedConsumers is expert op het gebied van brandstofprijzen in binnen- en buitenland. Dagelijks berekenen wij voor u de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Met uw UnitedConsumers tankkaart krijgt u altijd korting per liter op deze adviesprijs.

Uw voordelen

Bij UnitedConsumers kunt u niet alleen goedkoop tanken, u geniet ook van de beste service.

  • Korting op benzine, diesel en LPG
  • Vertrouwd: tanken bij bemande tankstations
  • Gemakkelijk: uw korting wordt automatisch bijgeschreven
  • Kortingsgarantie: altijd meer korting dan aan de pomp
  • De beste service: bij ruim 600 tankstations verspreid over Nederland

Vraag uw tankkaart aan

Brandstofprijzen in Nederland en Europa

Hoe wordt de brandstofprijs in Nederland bepaald? Waarom stijgen de brandstofprijzen als de olieprijs daalt? En waarom is LPG zoveel goedkoper dan benzine? Al deze vragen worden beantwoord op onze pagina over brandstofprijzen in Nederland.

De brandstofprijzen in andere landen wijken af van die in Nederland. We hebben voor u de brandstofprijzen in Europa op een rijtje gezet. Handig om te weten als u op vakantie gaat.

Benzine, diesel en andere brandstoffen

Met uw UnitedConsumers tankkaart krijgt u korting op alle soorten brandstof. Maar wat zijn eigenlijk de verschillen tussen diesel, LPG en benzine? Lees alles over verschillende soorten brandstoffen.

Goedkoop tanken bij meer dan 600 tankstations in Nederland

Met uw UnitedConsumers tankkaart kunt u bij ruim 600 tankstations in Nederland goedkoop tanken. U kunt ook gewoon bij uw vertrouwde merk tanken, de meeste merken tankstations zijn aangesloten bij UnitedConsumers.