TopImage
Tanken met korting

Direct aanmelden

Goedkoop tanken met ANWB Ledenvoordeel betekent altijd minimaal 6 cent korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Met keuze uit ruim 600 tankstations in heel Nederland vindt u altijd een tankstation bij u in de buurt. Registreer gratis uw ANWB lidmaatschapspas en start met besparen. Goedkoop tanken met ANWB Ledenvoordeel. Geen gedoe, wel de korting.

Uw ANWB Ledenvoordeel

  • Uw lidmaatschapspas gratis registreren
  • Altijd minimaal 6 cent korting op de adviesprijs (GLA)
  • Korting bij ruim 600 bemande tankstations in Nederland
  • Blijf op de hoogte van extra kortingsacties en handige bespaartips

Goedkoop tanken met ANWB Ledenvoordeel

Registreer uw ANWB lidmaatschapspas

Als lid van de ANWB hoeft u geen aparte tankkaart aan te vragen. Registreer uw ANWB lidmaatschapspas en start direct met besparen. Ook de korting die u met uw ANWB lidmaatschapspas gespaard heeft voor uw registratie vindt u, na registratie, terug in uw persoonlijke kortingstegoed.

Tankt u bij een van de ruim 600 tankstations, dan wordt uw korting automatisch bijgeschreven op uw ANWB lidmaatschapspas. De korting kunt u bekijken in uw kortingstegoed op Mijn UnitedConsumers. Heeft u € 25,- of meer gespaard, dan kunt u de korting uit laten keren wanneer u wilt.

Registreert u uw ANWB lidmaatschapspas, dan ontvangt u handige bespaartips en houden wij u op de hoogte van extra kortingsacties en nieuwe deelnemende tankstations.

Registreer gratis uw lidmaatschapspas

ANWB & UnitedConsumers

ANWB Ledenvoordeel

Tanken met ANWB Ledenvoordeel wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met UnitedConsumers

NIEUW: Extra Korting

Extra korting