TopImage
Tanken met korting

Tankkorting uitsluitend via UnitedConsumers

Na 16 jaar stopt de samenwerking tussen UnitedConsumers en de ANWB. De ANWB maakt tankkorting voortaan alleen nog met een Visa/XXimo creditcard mogelijk. De creditcardkosten hiervan, voor acceptant (tankstation) en de gebruiker (ANWB lid), sluiten niet aan bij de UnitedConsumers doelstellingen. Tanken met korting is altijd kosteloos geweest en dat willen wij graag zo houden. ANWB leden kunnen met de UnitedConsumers tankkaart kosteloos blijven profiteren van tankkorting.

Wat verandert er?

Per 1 mei kunnen ANWB leden geen tankkorting meer krijgen met de ANWB lidmaatschapspas. Voortaan is alleen de UnitedConsumers tankkaart geldig om te profiteren van tanken met korting.

Tankkorting met UnitedConsumers tankkaart

ANWB leden, die actief gebruik maken van tanken met Ledenvoordeel, zijn per brief door UnitedConsumers geïnformeerd over de stop en hebben daarbij een gratis UnitedConsumers tankkaart ontvangen. Het enige dat verandert voor ANWB leden is de tankkaart. Met de UnitedConsumers tankkaart kunnen ANWB leden voortaan vertrouwd blijven tanken, tegen dezelfde kortingscondities.

  • Korting op alle brandstoffen
  • Vertrouwd: tanken bij bemande tankstations
  • Gemakkelijk: uw korting wordt automatisch bijgeschreven
  • De beste service: bij ruim 600 tankstations verspreid over Nederland

Goedkoop tanken plus een extraatje

Met de UnitedConsumers tankkaart, tankt u gegarandeerd goedkoper dan anderen bij hetzelfde tankstation. UnitedConsumers heeft met de aangesloten tankstations afspraken gemaakt over de korting die u ontvangt. De exacte korting die u krijgt, verschilt per tankstation. UnitedConsumers maakt hiervoor gebruik van 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs
  • Garantie 2: korting bovenop de korting aan de pomp

Met UnitedConsumers tankt u goedkoop en ontvangt u altijd extra korting in uw persoonlijk kortingstegoed. Hoe de kortingsgaranties precies werken, leest u hier.

Uitgifte gratis UnitedConsumers tankkaart aan ANWB tankers

Samen met de aangesloten tankstations geeft UnitedConsumers gratis tankkaarten aan ANWB tankers. Met deze tankkaart kunnen ANWB klanten voortaan blijven tanken, tegen dezelfde kortingscondities. Deze uitgegeven tankkaart moet eenmalig geregistreerd worden, om te blijven profiteren van tankkorting. Heeft u recentelijk een tankkaart ontvangen bij een tankstation?

ANWB lid en geen UnitedConsumers tankkaart ontvangen?

Wij hebben ons best gedaan om alle ANWB tankers per brief te bereiken of via de aangesloten tankstations. Heeft u geen nieuwe tankkaart van ons ontvangen en wilt u blijven profiteren van tanken met korting? Vraag dan kosteloos uw UnitedConsumers tankkaart aan. Zo blijft u onbezorgd bijtanken in heel Nederland. Zo doen we dat.

Vraag uw tankkaart aan