Actie: Extra garantiekorting

Met uw UnitedConsumers tankkaart krijgt u altijd minimaal 6 cent korting op de adviesprijs (GLA). Krijgt u aan de pomp al een korting van 6 cent of meer, dan storten wij altijd 1 cent Garantiekorting in uw kortingstegoed. Zo tankt u altijd voordeliger. Goed voor elkaar.

Vraag uw tankkaart aan

Extra Garantiekorting

Bij een aantal tankstations verhogen we de standaard 1 cent Garantiekorting naar 3 cent extra korting per liter. Zo bouwt u nog sneller een mooi bedrag op in uw kortingstegoed. Zelfs als u tankt bij een tankstation dat al hoge kortingen aan de pomp geeft. Uw korting kan oplopen van minimaal 6 cent tot wel 9, 10, 11, 12 cent of meer per liter!

Hoe werkt de Extra Garantiekorting?

De korting die u ontvangt is afhankelijk van de prijs aan de pomp. Als het tankstation al korting op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs geeft, vullen wij de korting aan tot 6 cent per liter. Krijgt u meer dan 6 cent korting aan de pomp, dan doen wij daar nog eens 3 cent bovenop.

Rekenvoorbeeld Extra Garantiekorting

Brandstofprijs
Adviesprijs (GLA)
€ 1,80 per liter
Pompprijs
€ 1,73 per liter
Uw korting
Pompkorting
€ 0,07 per liter
Extra Garantiekorting
€ 0,03 per liter

Totale korting
€ 0,10 per liter
x 40 liter
Totale korting
€ 4,00
waarvan € 1,20 in uw kortingstegoed

Deelnemende tankstations

Op onderstaande kaart vindt u alle tankstations waar u Extra Garantiekorting krijgt. Klik op de oranje icoontjes voor meer informatie over het tankstation.

Deelnemende tankstations met Extra Garantiekorting
Bron: UnitedConsumers

Deelnemende tankstations