Altijd goedkoop tanken

Brandstofpomp
Altijd korting op alle brandstoffen
Brandstofpomp
Tankkaart is geheel gratis bij gebruik
Brandstofpomp
Korting bij ruim 600 tankstations

Gegarandeerd goedkoper tanken

Tanken met uw UnitedConsumers tankkaart is altijd goedkoper. UnitedConsumers heeft met alle deelnemende tankstations afspraken gemaakt over de korting die u via ons ontvangt. De exacte korting die u krijgt, verschilt per tankstation.

Zoek uw tankstation

Waarom zit er verschil in korting per tankstation?

Dit komt doordat tankstations zelf bepalen of zij al veel of weinig korting geven aan de pomp. Bij een tankstation dat weinig korting geeft aan de pomp, profiteert u van een hoge UnitedConsumers tankkorting. Wanneer u al een hoge korting aan de pomp ontvangt, krijgt u via UnitedConsumers hier altijd nog 1 tot 3 cent extra korting bovenop.

Kort gezegd hanteert UnitedConsumers 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: Korting op de adviesprijs (6, 10 of 20 cent per liter)
  • Garantie 2: Korting bovenop de korting aan de pomp (1 of 3 cent per liter)
Zo tankt u met de UnitedConsumers tankkaart gegarandeerd met korting. Hoe dit precies werkt leggen wij u hieronder verder uit.

Garantie 1: korting op de adviesprijs

De grote brandstofmerken Shell, BP, Total, Texaco en Esso geven dagelijks adviesprijzen af. UnitedConsumers verzamelt deze prijzen en berekent op basis hiervan een Gemiddelde Landelijke Adviesprijs, ook GLA genoemd. Als u tankt met uw UnitedConsumers tankkaart, krijgt u gegarandeerde korting ten opzichte van deze adviesprijs (GLA).

De hoogte van deze korting is afhankelijk van de afspraken die UnitedConsumers met het tankstation heeft gemaakt. Het kan zijn dat u een deel van deze korting al aan de pomp ontvangt. Wanneer de korting aan de pomp lager is dan de door UnitedConsumers gegarandeerde korting, ontvangt u het verschil in uw UnitedConsumers bespaartegoed.

Garantie 2: korting bovenop de korting aan de pomp

In de meeste gevallen wordt er al een korting aan de pomp gegeven. Het kan zelfs zo zijn dat de volledige gegarandeerde korting op de adviesprijs al aan de pomp wordt gegeven. Op basis van onze eerste kortingsgarantie zou u daarom geen extra korting meer ontvangen in uw persoonlijk bespaartegoed.

Daarom hebben we nog een tweede kortingsgarantie: u ontvangt altijd een extra korting per liter bovenop de korting aan de pomp. De hoogte van deze extra korting ligt tussen de 1 en 3 cent, afhankelijk van de afspraken die UnitedConsumers met het tankstation heeft gemaakt. Deze tankkorting ontvangt u in uw persoonlijke UnitedConsumers bespaartegoed.

Hieronder worden de twee kortingsgaranties verder uitgelegd zodat u een beter beeld krijgt van wat u mag verwachten. U verdient meer.

Rekenvoorbeelden

In onderstaande rekenvoorbeelden wordt uitgegaan van het volgende:

  • Garantie 1: 10 cent korting ten opzichte van de adviesprijs
  • Garantie 2: 3 cent korting boven de korting aan de pomp
Deze kortingsgaranties zijn afhankelijk van het tankstation en het product dat u afneemt. Als u de gegarandeerde kortingen wilt weten die voor uw tankstation van toepassing zijn, klik dan hier.

Rekenvoorbeeld Garantie 1
Korting op de adviesprijs
€ 0,10
Korting bovenop de korting aan de pomp
€ 0,03
Adviesprijs (GLA)
€ 1,50
Pompprijs
€ 1,44
Korting aan de pomp (Adviesprijs -/- Pompprijs)
€ 0,06
Korting in UnitedConsumers bespaartegoed
€ 0,04
Totale korting
€ 0,10
Uitleg:
U krijgt 6 cent korting per liter aan de pomp ten opzichte van de adviesprijs. De gegarandeerde korting van UnitedConsumers is 10 cent korting. De resterende 4 cent korting per liter ontvangt u in uw UnitedConsumers bespaartegoed.
Alle prijzen en kortingen zijn per liter brandstof

Rekenvoorbeeld Garantie 2
Korting op de adviesprijs
€ 0,10
Korting bovenop de korting aan de pomp
€ 0,03
Pompprijs
€ 1,38
Adviesprijs (GLA)
€ 1,50
Korting aan de pomp (Adviesprijs -/- Pompprijs)
€ 0,12
Korting in UnitedConsumers bespaartegoed
€ 0,03
Totale korting
€ 0,15
Uitleg:
U ontvangt de volledig gegarandeerde korting ten opzichte van de adviesprijs al aan de pomp. Daarom krijgt u de gegarandeerde 3 cent korting per liter bovenop de pompkorting. Deze korting wordt bijgeschreven in uw UnitedConsumers bespaartegoed.
Alle prijzen en kortingen zijn per liter brandstof