TopImage

Overal in Nederlandonbezorgd bijtanken

Veelgestelde vragen over tanken

Heeft u een vraag over tanken met korting of de UnitedConsumers tankkaart? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Hoeveel korting krijg ik?

U krijgt altijd minimaal 6 cent korting per liter op de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs. Alle pomphouders bepalen elke dag zelf hun brandstofprijzen. Daardoor krijgt u soms al een deel van deze korting aan de pomp. Als de korting aan de pomp hoger is dan 6 cent per liter, krijgt u van ons altijd 1 cent Garantiekorting per liter in uw kortingstegoed. Zo tankt u altijd voordeliger.

Hoe werkt de extra korting op mijn eerste tankbeurt?

Bij uw eerste tankbeurt met de UnitedConsumers tankkaart ontvangt u als startbonus 6 cent extra korting per liter brandstof. Deze extra korting is geldig over de eerste 40 liter. Overhandig na het tanken uw tankkaart bij de kassa. De kassamedewerker registreert het aantal liters en de korting. Daarna wordt uw korting automatisch bijgeschreven in uw kortingstegoed. U heeft geen recht op de extra korting als u eerder met een UnitedConsumers tankkaart heeft getankt of als u eerder via Tanken met ANWB Ledenvoordeel gebruik heeft gemaakt van dezelfde introductie-actie.

Extra Garantiekorting

Bij een aantal tankstations verhogen we de standaard 1 cent Garantiekorting naar 3 cent extra korting per liter!

Hoe vraag ik een (nieuwe) tankkaart aan?

Via Mijn UnitedConsumers kunt u een extra tankkaart aanvragen. Bent u nog geen deelnemer van UnitedConsumers tanken?

Vraag uw tankkaart aan

Hoe weet ik welke tankstations deelnemen?

Met uw UnitedConsumers tankkaart, krijgt u bij ruim 600 tankstations verspreid over heel Nederland korting op alle brandstoffen. Er is altijd wel een tankstation bij u in de buurt waar u goedkoop kunt tanken.

Hoe kan ik mijn kortingstegoed bekijken en laten uitkeren?

U kunt uw tankbeurten en opgebouwde korting bekijken op uw Mijn UnitedConsumers pagina. Heeft u meer dan € 25,- korting gespaard, dan kunt u uw korting laten uitkeren. Geef voor de tiende van de maand het gewenste kortingsbedrag aan, dan storten wij tussen de vijftiende en twintigste van de maand het bedrag op uw rekening.

Hoe zie ik hoeveel korting ik heb gespaard?

Uw tankbeurt en de korting worden binnen 24 uur in uw kortingstegoed bijgeschreven. Na uw tankbeurt ontvangt u van ons ook een e-mail met uw korting over het aantal getankte liters.

Staat uw tankbeurt na 24 uur nog niet in uw tegoed? Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de registratie van uw korting. Stuur uw tankbon op naar onze klantenservice, dan maken wij alles in orde.

Kan ik met de UnitedConsumers tankkaart betalen?

U kunt niet met uw tankkaart betalen. De tankkaart registreert alleen uw korting. Uw tankbeurt betaalt u met contact geld of met uw pinpas. U kunt niet betalen met creditcards of tankbetaalpassen. De pomphouder moet hier extra transactiekosten voor afdragen en dat zou ten koste gaan van uw korting.

Zijn er kosten aan de tankkaart verbonden?

De tankkaart heeft een waarde van € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in de volgende gevallen niet in rekening gebracht:

  • U tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter met de UnitedConsumers tankkaart.
  • U neemt binnen zes maanden na ontvangst een ander product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer en bij afname van een energieaansluiting, een autoverzekering of een mobiel telefoonabonnement).

Indien u niet heeft voldaan aan één van de voorwaarden voor een gratis UnitedConsumers tankkaart, dan zal UnitedConsumers de kaartkosten verrekenen met het opgebouwde kortingstegoed. Indien er niet voldoende kortingstegoed beschikbaar is voor verrekening, dan zullen we de kaartkosten eenmalig incasseren van uw rekening. U geeft hiervoor toestemming door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Wat wordt bedoeld met korting aan de pomp?

Pomphouders bepalen hun eigen brandstofprijzen. Als de pompprijs lager ligt dan de adviesprijs, is dat korting aan de pomp. Krijgt u 6 cent of meer korting aan de pomp, dan krijgt u van ons altijd 1 cent Garantiekorting per liter in uw tegoed. Zo tankt u altijd voordelig.

Hoe kan ik bij onbemande tankstations tanken?

Bij UnitedConsumers vinden we service heel belangrijk. Daarom zijn er alleen bemande tankstations bij UnitedConsumers aangesloten. Zo tankt u vertrouwd en veilig bij ruim 600 tankstations in heel Nederland.

Waarom moet ik mijn rekeningnummer doorgeven bij de aanmelding?

Uw korting bouwt u op in uw persoonlijke kortingstegoed. Vanaf € 25,- kunt u het tegoed laten uitkeren op uw bankrekening. Op het rekeningnummer dat u invult bij uw aanmelding, storten wij uw gespaarde korting.

Wat zijn de voorwaarden voor tanken met korting?

  • U tankt minimaal 5 en maximaal 100 liter per tankbeurt
  • U betaalt bij het tankstation met contant geld of met uw pinpas
  • U maakt geen aanspraak op bestaande zegel- of spaarsystemen
  • U tankt maximaal 2 keer per dag met uw UnitedConsumers tankkaart
Lees alle voorwaarden voor tanken met korting.

Hoe kan ik mijn aanmelding ongedaan maken?

Als u de tankkaart nog niet heeft ontvangen kunt u uw aanmelding telefonisch of per e-mail annuleren via onze klantenservice. Heeft u de tankkaart al ontvangen, dan kunt u deze onbeschadigd binnen zeven dagen terugsturen. Er wordt in dat geval geen kaartbijdrage van € 5,- geïncasseerd. Wanneer u de tankkaart meer dan zeven dagen na ontvangst nog wilt retourneren wordt de kaartbijdrage wel geïncasseerd.