Altijd goedkoop tanken

Brandstofpomp
Korting op alle brandstoffen
Brandstofpomp
Tankkaart is gratis bij gebruik
Brandstofpomp
Korting op ruim 600 locaties

Veelgestelde vragen over tanken

Heeft u een vraag over tanken met korting of de UnitedConsumers tankkaart? Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

UnitedConsumers heeft met alle aangesloten tankstations afspraken gemaakt over de korting. Hierdoor verschilt de exacte korting per tankstation. Bekijk hoeveel korting u krijgt bij het tankstation bij u in de buurt.

Tanken met uw UnitedConsumers tankkaart is altijd goedkoper. UnitedConsumers hanteert hiervoor 2 kortingsgaranties:

  • Garantie 1: korting op de adviesprijs.
  • Garantie 2: korting bovenop de korting aan de pomp.
Hoe dit precies werkt, leest u hier.

Via Mijn UnitedConsumers kunt u een extra tankkaart aanvragen. Bent u nog geen deelnemer van UnitedConsumers tanken?

Vraag uw tankkaart aan

Met uw UnitedConsumers tankkaart, krijgt u bij ruim 600 tankstations verspreid over heel Nederland korting op alle brandstoffen. Er is altijd wel een tankstation bij u in de buurt waar u goedkoop kunt tanken.

U kunt uw tankbeurten en opgebouwde korting bekijken op uw Mijn UnitedConsumers pagina. U kunt uw korting laten uitkeren op uw bankrekening. Geef voor de tiende van de maand het gewenste kortingsbedrag aan, dan storten wij tussen de vijftiende en twintigste van de maand het bedrag op uw rekening.

Uw tankbeurt en de korting worden binnen 24 uur in uw bespaartegoed bijgeschreven. Na uw tankbeurt ontvangt u van ons ook een e-mail met uw korting over het aantal getankte liters.

Staat uw tankbeurt na 24 uur nog niet in uw tegoed? Het kan zijn dat er iets mis is gegaan met de registratie van uw korting. Stuur uw tankbon op naar onze klantenservice, dan maken wij alles in orde.

U kunt niet met uw tankkaart betalen. De tankkaart registreert alleen uw korting. Uw tankbeurt betaalt u met contant geld of met uw pinpas. U kunt niet betalen met creditcards of tankbetaalpassen. De pomphouder moet hier extra transactiekosten voor afdragen en dat zou ten koste gaan van uw korting.

De tankkaart heeft een waarde van € 5,- (verzend- en administratiekosten). Deze kosten worden in de volgende gevallen niet in rekening gebracht:

  • U tankt binnen zes maanden na ontvangst minimaal 250 liter met de UnitedConsumers tankkaart.
  • U neemt binnen zes maanden na ontvangst een ander product af van UnitedConsumers (geldt voor maximaal 1 kaart per deelnemer).

Indien u niet heeft voldaan aan één van de voorwaarden voor een gratis UnitedConsumers tankkaart, dan zal UnitedConsumers de kaartkosten verrekenen met het opgebouwde bespaartegoed. Indien er niet voldoende bespaartegoed beschikbaar is voor verrekening, dan zullen we de kaartkosten eenmalig incasseren van uw rekening. U geeft hiervoor toestemming door de voorwaarden voor het toezenden van de tankkaart te accepteren.

Pomphouders bepalen hun eigen brandstofprijzen. Als de pompprijs lager ligt dan de adviesprijs, is dat korting aan de pomp.

Bij UnitedConsumers vinden we service heel belangrijk. Daarom zijn er alleen bemande tankstations bij UnitedConsumers aangesloten. Zo tankt u vertrouwd en veilig bij ruim 600 tankstations in heel Nederland.

Uw korting bouwt u op in uw persoonlijke bespaartegoed. U kunt het tegoed laten uitkeren op uw bankrekening. Op het rekeningnummer dat u invult bij uw aanmelding, storten wij uw gespaarde korting.

  • U tankt minimaal 5 en maximaal 100 liter per tankbeurt
  • U betaalt bij het tankstation met contant geld of met uw pinpas
  • U maakt geen aanspraak op bestaande zegel- of spaarsystemen
  • U tankt maximaal 2 keer per dag met uw UnitedConsumers tankkaart
Lees alle voorwaarden voor tanken met korting.

Als u de tankkaart nog niet heeft ontvangen kunt u uw aanmelding telefonisch of per e-mail annuleren via onze klantenservice. Heeft u de tankkaart al ontvangen, dan kunt u deze onbeschadigd binnen zeven dagen terugsturen. Er wordt in dat geval geen kaartbijdrage van € 5,- geïncasseerd. Wanneer u de tankkaart meer dan zeven dagen na ontvangst nog wilt retourneren wordt de kaartbijdrage wel geïncasseerd.