Een eigen zorgverzekering afsluiten

Wordt u binnenkort 18 jaar, dan moet u een eigen zorgverzekering afsluiten. U kunt ervoor kiezen om een aparte polis te nemen, of op dezelfde polis als uw ouders te blijven staan. Een zorgverzekering afsluiten is gemakkelijk, neem contact op met onze klantenservice of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u gratis terug!

Wij bellen u gratis terug

Verzekerd op een aparte polis

Als u zelf de premie voor uw zorgverzekering gaat betalen, verzekeren wij u op een aparte polis. U ontvangt iedere maand 10% korting op de VGZ zorgverzekering of een scherpe premie op uw Bewuzt zorgverzekering

Verzekerd op de polis van uw ouders 

Het is ook mogelijk om op de polis van (een van) uw ouders verzekerd te blijven. VGZ schrijft de premie voor uw zorgverzekering automatisch af van de bankrekening van uw ouders. De korting op uw verzekering schrijven wij uiteraard ook bij in het bespaartegoed van uw ouders. Dit is mogelijk als u op hetzelfde adres woont als de hoofdverzekerde, of als u student bent en op kamers woont.

Al verzekerd via UnitedConsumers?

Staat u op dit moment bij een van uw ouders op de polis via UnitedConsumers, dan zijn er al veel gegevens bij ons bekend. Stuur ons een e-mail, dan regelen wij de rest! Zo doen we dat.

Meer informatie over de zorgverzekering

Eigen risico
Zorgtoeslag
Basisverzekering
Tandartsverzekering
Alles-in-één pakketten
Aanvullende verzekering
Zorgtoeslag en 18 jaar