Bewuzt aanvullende verzekering

Speciaal voor wie weinig zorg nodig heeft, is er Bewuzt. Met Bewuzt bent u voor een extra scherpe premie toch goed verzekerd. Maakt u geregeld gebruik van zorg buiten de basisverzekering? Dan heeft Bewuzt de ideale oplossing.

Bewuzt zorgverzekering afsluiten

U hoeft niet te kiezen voor een aanvullende verzekering met meerdere vergoedingen waar u geen gebruik van maakt. U kiest bij Bewuzt welke zorg u nodig heeft en sluit daar een los pakket voor af.

Tandongevallenverzekering

Bij elke Bewuzt basisverzekering krijgt u een gratis tandongevallenverzekering. Voor de reguliere tandzorg kan het handig zijn een tandartsverzekering af te sluiten. Zo bent u buiten de periodieke controle simpelweg goed verzekerd. U krijgt bij Bewuzt altijd 75% van de kosten vergoed. 

Aanvullende verzekering Vergoeding Maandelijkse premie
Bewuzt Tand Goed € 250,- per kalenderjaar € 10,50
Bewuzt Tand Beter € 500,- per kalenderjaar € 22,25

Tandzorg die bij deze aanvullende tandartsverzekering niet wordt vergoed:

 • Niet nagekomen afspraak met uw tandarts (afspraak vergeten)
 • Uitwendig bleken van tanden en kiezen
 • Behandeling door een tandtechnicus
 • Voorbereiding narcose
 • Algehele narcose
 • Orthodontie

Aanvullende verzekering fysiotherapie

U gaat geregeld naar de fysiotherapeut of wilt ervoor verzekerd zijn als het onverwacht toch nodig is. Met de aanvullende verzekeringen van Bewuzt voor fysiotherapie kiest u zelf hoeveel behandelingen u nodig heeft. U kunt bij gecontracteerde zorgverleners terecht voor:

 • Oedeemtherapie
 • Kinderfysiotherapie
 • Bekkenfysiotherapie
 • Geriatrische fysiotherapie
 • Psychosomatische fysiotherapie
 • Oefentherapie Cesar Mensendieck
 • Manuele therapie (maximaal 9 behandelingen per indicatie)

Bij Bewuzt kiest u zelf hoeveel behandelingen u nodig heeft. U kunt kiezen tussen twee opties:

Aanvullende verzekering Vergoeding Maandelijkse premie
Bewuzt Fysio Goed 9 behandelingen € 7,00
Bewuzt Fysio Beter 18 behandelingen € 23,50

Aanvullend verzekering buitenland

Als u op vakantie gaat wilt u niet voor onvoorziene kosten komen te staan, ook niet als u spoedeisende hulp nodig heeft. Vanuit de basisverzekering wordt spoedeisende hulp in het buitenland vergoed tot Nederlandse marktconforme tarieven. Veel ziekenhuizen in het buitenland zijn duurder dan in Nederland. Zonder extra verzekering betaalt u het verschil dus zelf. Bij Bewuzt kunt u voor zorg in het buitenland kiezen uit twee aanvullende pakketten:

Aanvullende verzekering Vergoeding Maandelijkse premie
Bewuzt Buitenland Goed Europa-dekking € 9,75
Bewuzt Buitenland Beter € 500,- per kalenderjaar € 24,50

Let op: Sluit u normaal gesproken ook een reisverzekering af als u op vakantie gaat? Dan is een aanvullende verzekering voor het buitenland meestal niet nodig. Check de polisvoorwaarden van uw reisverzekering zodat u niet dubbel verzekerd bent.

Bewuzt zorgverzekering

Een zorgverzekering van Bewuzt is altijd een goedkope zorgverzekering. Speciaal voor wie weinig tot geen zorg nodig heeft. De basisverzekering van Bewuzt is namelijk een budgetpolis. Hierbij heeft u een selectiever aanbod aan gecontracteerde zorgverleners. Toch heeft u bij de basisverzekering van Bewuzt ruime keuze uit zorgaanbieders. En dat allemaal tegen een scherpe premie. Geen gedoe, wel het voordeel.