Directe korting

UnitedConsumers ZorgCollectief

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief profiteert u van 10% korting op de basisverzekeringen van VGZ. UnitedConsumers kan deze korting aanbieden door collectief zorg in te kopen bij VGZ. Zo garanderen wij u een goedkope zorgverzekering met uitstekende dekking. In 2019 krijgt u via UnitedConsumers 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze basisverzekeringen.

Direct korting op uw premie

Wilt u direct profiteren van de korting op uw zorgverzekering? Wanneer u zich aanmeldt bij het UnitedConsumers ZorgCollectief via de vergelijkers HoyHoy, Pricewise, ZorgKiezer of de Consumentenbond wordt uw korting elke maand automatisch voor u uitgekeerd. U betaalt dus de volledige premie aan VGZ. U krijgt uw maandelijkse korting dan het gehele jaar automatisch tussen de 15e en 20e van de maand uitgekeerd op uw rekening. Hier hoeft u verder niets voor te doen. U bent goed verzekerd met een lagere maandpremie. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven.

 

Ruime Keuze

Eigen Keuze

Premie VGZ € 120,95 € 126,95
Korting % 10% 10%
Premie via UnitedConsumers € 108,85 € 114,25
Jaarlijkse besparing € 145,20 € 152,40

Deze directe premiekorting is speciaal voor iedereen die de UnitedConsumers zorgverzekering afsluit via de vergelijkingssites HoyHoy, Pricewise en ZorgKiezer. U krijgt de normale VGZ basisverzekering met de maximale collectiviteitskorting. Uw collectiviteitskorting van UnitedConsumers krijgt u elke maand tussen de 15e en 20e uitgekeerd.  Goed voor elkaar.

Wilt u zich liever telefonisch aanmelden, maar toch gebruik maken van de automatische kortingsuitkering? Dat kan! Geef dit door aan onze klantenservice via 088-222 750. U krijgt direct iemand aan de lijn.

Uw voordelen

Lid worden van het UnitedConsumers ZorgCollectief is heel eenvoudig. Meld u uiterlijk 31 december 2018 aan en wij regelen de rest voor u. Uw huidige zorgverzekering zeggen wij voor u op. Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

  • Direct tot 10% korting op uw premie.
  • U bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis en iedereen is welkom.