Directe korting

UnitedConsumers ZorgCollectief

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief profiteert u van korting tot 10% op de basisverzekeringen van VGZ. UnitedConsumers kan deze korting aanbieden door collectief zorg in te kopen bij VGZ. Zo garanderen wij u een goedkope zorgverzekering met uitstekende dekking. In 2017 krijgt u via UnitedConsumers 10% korting op de VGZ Ruime Keuze en Eigen Keuze basisverzekeringen en 5% op de Goede Keuze basisverzekering.

Direct korting op uw premie

Wilt u direct profiteren van de korting op uw zorgverzekering? Wanneer u zich aanmeldt bij het UnitedConsumers ZorgCollectief via de vergelijkers Independer, HoyHoy, Pricewise en ZorgKiezer wordt uw korting direct verrekend door VGZ in uw maandpremie. Hiervoor hoeft u verder niks extra te doen. U bent goed verzekerd met een lagere maandpremie. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven.

 

Goede Keuze

Ruime Keuze

Eigen Keuze

Premie VGZ € 104,95 € 112,95 € 118,95
Korting % 5% 10% 10%
Premie via UnitedConsumers € 99,70 € 101,65 € 107,05
Jaarlijkse besparing € 63,00 € 135,60 € 142,80

Deze directe premiekorting is speciaal voor iedereen die de UnitedConsumers zorgverzekering afsluit via de vergelijkingssites Independer, HoyHoy, Pricewise en ZorgKiezer vanaf 16 december 2016. U krijgt de normale VGZ basisverzekering met de maximale collectiviteitskorting. Uw collectiviteitskorting van UnitedConsumers wordt direct verrekend op uw zorgpremie door VGZ.  Goed voor elkaar.

Wilt u zich liever telefonisch aanmelden, maar toch gebruik maken van directe korting op uw premie? Dat kan! Geef dit door aan onze klantenservice via 088-222 750. U krijgt direct iemand aan de lijn.

Uw voordelen

Lid worden van het UnitedConsumers ZorgCollectief is heel eenvoudig. Meld u uiterlijk 31 december 2016 aan en wij regelen de rest voor u. Uw huidige zorgverzekering zeggen wij voor u op. Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief:

  • Direct tot 10% korting op uw premie.
  • U bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis en iedereen is welkom.