TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Ledenvoordeel zorgverzekering

De meeste zorgverzekeraars bieden voordeel voor leden. Uiteenlopende kortingen waar hun verzekerden gebruik van kunnen maken. Relatief weinig mensen doen dat ook. En dat is zonde, want met ledenvoordeel kunt u al snel enkele tientjes per jaar besparen. Ook bij de goedkope zorgverzekering van UnitedConsumers krijgt u ledenvoordeel.

De besparingstip: maak gebruik van het ledenvoordeel dat uw zorgverzekeraar biedt! Een zorgverzekering wordt niet snel met korting geassocieerd. Heeft u al wel eens gekeken wat uw zorgverzekeraar aan kortingen doet? Wie weet zit er iets tussen.

Geen verschil tussen basisverzekering en aanvullend

Het mooie aan ledenvoordeel is dat het niet uitmaakt of u alleen een basisverzekering heeft, of dat u ook aanvullend verzekerd bent. U mag altijd gebruikmaken van ledenvoordeel.

Deelnemers van UnitedConsumers ZorgCollectief krijgen onder andere:

Waarom bieden zorgverzekeraars ledenvoordeel

Er zijn voor verzekeraars twee belangrijke redenen om ledenvoordeel te bieden. De eerste en meest logische is om onderscheidend te zijn van hun concurrenten. Vooral met een product als de basisverzekering –die in principe bij veel verzekeraars hetzelfde is- belangrijk. Een mooi aanbod in ledenvoordeel kan misschien heel wat twijfelaars over de streep trekken om toch een zorgverzekering af te sluiten.

Een tweede reden gaat niet op voor al het ledenvoordeel, maar heeft wel te maken met ‘medische’ voordelen. Korting op de sportschool zou zo maar eens gezondere leden kunnen opleveren. Gezondere leden zijn minder vaak ziek en maken dus minder kosten. Als je kijkt naar het aanbod ledenvoordeel bij een zorgverzekeraar dan valt al snel op dat de meeste aanbieden wel iets met gezondheid te maken hebben.

Andere zorgkosten bespaartips:

Meer over zorgverzekeringen

Tips en advies
Alles over zorgverzekeringen

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd