Zorgverzekering of reisverzekering

Veel medische zorg in het buitenland wordt vergoed uit de basisverzekering. Wereldwijd wordt alleen spoedeisende en noodzakelijke medische zorg vergoed, de zorg die niet kan wachten tot u terug bent in Nederland. Bovendien is de vergoeding voor de zorg zelf nooit hoger dan het in Nederland gangbare tarief.

Wilt u zorgkosten besparen en beter verzekerd zijn in het buitenland? Zoek dan een aanvullend pakket dat hierin voorziet. U kunt dit echter ook prima opvangen door de module medische kosten binnen uw reisverzekering aan te zetten.

ZorgCollectief
Als deelnemer van ons ZorgCollectief krijgt u tot 10% korting op de zorgverzekering. Daarmee bespaart u per volwassen verzekerde in uw huishouden een mooi bedrag per jaar. Maar net zo belangrijk vinden we dat uw zorgverzekering uitstekend geregeld is. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met zorgverzekeraar VGZ

Zonder zorgen op vakantie

Uw zorgverzekering dekt diverse vergoedingen voor zorg in het buitenland. Een goede voorbereiding bespaart u vaak veel zorgen én onnodige kosten. Lees onze 8 tips voor een zorgeloze zomervakantie.