Zorgverzekering met kado

Bij de VGZ zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief bent u altijd voordelig uit! Wij bieden namelijk 10% korting op uw basisverzekering. Voorheen kon u kiezen voor 10% korting op de basisverzekering of voor een mooi cadeau. In 2019 ontvangt u sowieso de hoogste korting op uw VGZ basisverzekering. Daarnaast zijn wij goed aan het nadenken over welke acties wij u kunnen gaan aanbieden.

Kado-Actie

Voorheen kon u kiezen voor een zorgverzekering met Kado. In 2017 kon u bijvoorbeeld kiezen voor een sportieve TomTom Touch Activity Tracker of TomTom Spark 3 Cardio + Music, de gezonde Philips Airfryer XL of de innovatieve ASUS Zenfone. Zo kon u niet alleen van alle voordelen van de uitstekende VGZ zorgverzekering genieten, maar ook van de nieuwste gadgets. 

Is er nog een mogelijkheid om een Kado te krijgen?
In 2019 bespaart u via UnitedConsumers uiteraard weer 10% korting op uw basisverzekering. Wegens strengere wet- en regelgeving door de overheid is het sinds 2018 helaas niet meer mogelijk voor UnitedConsumers om u een Kado aan te bieden. Wel kunt u meedoen aan andere (spaar)acties!

Liever de korting?

Heeft u liever de 10% korting op uw basisverzekering, dat kan natuurlijk ook. U bespaart per volwassene tot € 152,40 per jaar! Iedere maand wordt de korting bijgeschreven in uw bespaartegoed. U bepaalt zelf wanneer u de korting laat uitkeren, iedere maand of misschien net voor de dure decembermaand. Wij storten het bedrag gewoon in euro's op uw bankrekening.

Meer informatie over zorgverzekeringen

Eigen risico
Eigen bijdrage
Tandartsverzekering
Aanvullende verzekering