Hoe werkte de Fundrunner challenge?

Hoe werkte de Fundrunner challenge?

In 2017-2018 hebben we onze deelnemers uitgedaagd om mee te doen met onze Fundrunner challenge.

Deze challenge werd opgestart om samen met onze deelnemers te gaan voor een actiever leven, waarmee er tegelijkertijd geld werd opgehaald voor de Hartstichting. 

Met de app Fundrunner kon worden gestart met bewegen: hardlopen, wandelen, fietsen, skeeleren of de hond uitlaten. Zelfs rolstoelsporten werden bijgehouden! 

Hoe kon u meedoen?

De enige benodigdheid was telefoon met iOS of Android, een internetverbinding en GPS. UnitedConsumers werkte voor deze actie samen met Fundrunner. Met de Fundrunner app kon u eenvoudig deelnemen, uw kilometers bijhouden en doneren aan de Hartstichting.

Wanneer u de Fundrunner app had geïnstalleerd en uw aanmelding voltooid, kon u buiten kilometers maken. Of u nu een fanatieke sporter was of niet, iedereen kon op zijn eigen manier en tempo meedoen. Waar het om gaat is dat u beweegt. Het maakt niet uit of u nu 2x per week hardloopt, 1x per week 10 km wandelt of dagelijks naar uw werk fietst. Al deze kilometers konden worden ingezet om de Hartstichting te steunen.

Met welke activiteiten kon u de Hartstichting sponsoren?

  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Fietsen
  • Skeeleren
  • Hond uitlaten
  • Rolstoelsporten

Wat leverde het op?

Naast dat u een gezondere levensstijl krijgt, verdient u met iedere kilometer geld voor de Hartstichting. Per kilometer krijgt u een vergoeding tussen € 0,35 en € 0,75 tot maximaal € 3,50 per activiteit.

Stel, u gaat 5 km hardlopen. Dan haalt u 5km x € 0,50 = € 2,50 op voor de Hartstichting. Uw sportieve kilometers zijn geld waard en alle kleine beetjes samen zorgen voor één grote donatie. Goed voor uw gezondheid én goed voor de Hartstichting.

Overzicht van alle activiteiten
Wandelen € 0,75 per km € 3,50 max
Hardlopen € 0,50 per km € 3,50 max
Fietsen € 0,35 per km € 3,50 max
Skeeleren € 0,50 per km € 3,50 max
Hond uitlaten € 0,75 per km € 3,50 max
Rolstoelsporten € 0,75 per km € 3,50 max

Wie is Fundrunner?

Fundrunner is de sportapp voor het goede doel. Fundrunner maakt het mogelijk om uw kilometers te doneren aan een goed doel. Wees actief en maak buiten kilometers door bijvoorbeeld te fietsen, te wandelen of te skeeleren. De bij Fundrunner aangesloten sponsoren zetten vervolgens uw afgelegde kilometers om in een donatie. Dat is gezond bewegen én geld verdienen voor het goede doel, zonder dat u het merkt in uw portemonnee. Elke sportieve kilometer is met Fundrunner geld waard en alle kleine beetjes lopen samen op tot een grote donatie voor een goed doel.


Is Fundrunner ook te gebruiken samen met andere apps?

Rent u altijd met Runkeeper of gebruikt u een andere app om uw sportieve activiteiten bij te houden? Dit is geen enkel probleem. Zet beide apps aan en Fundrunner registreert gewoon uw kilometers die u weer kunt doneren. Zo blijft u sporten op uw eigen manier en steunt u tegelijkertijd een goed doel. Dat is zeker een win-win-situatie!

Waarom deze actie?

Ruim 250.000 mensen zijn verzekerd voor hun zorgkosten bij het UnitedConsumers ZorgCollectief. Zorgen voor goede zorg is voor ons belangrijk. Daarnaast zet UnitedConsumers zich in voor een leuk en gezond leven. De korting die u via UnitedConsumers krijgt, is een fijn extraatje waar u iets leuks van kunt doen. Ga bijvoorbeeld op een ontspannen vakantie of sluit een sportabonnement af om gezond te blijven.

Uw gezondheid heeft u voor een gedeelte zelf in de hand. Daarom dagen wij u met challenges graag uit om in beweging te komen voor een actievere levensstijl. En doordat u beweegt, steunt u tegelijk de Hartstichting die daarmee de gezondheidzorg verder stimuleert. Dat is extra mooi meegenomen, toch?

Bekijk hier de actievoorwaarden.