Collectieve zorgverzekering voor iedereen

Bent u via uw werkgever verzekerd voor ziektekosten? Dan profiteert u van collectiviteitskorting op uw zorgverzekering. Als u uit dienst gaat, kan uw werkgever de collectiviteit beëindigen. U gaat dan voor dezelfde zorgverzekering een hogere premie betalen. Vanwege deze wijziging heeft u de mogelijkheid om uw zorgverzekering op te zeggen.

Zorgverzekering met 10% korting

Via UnitedConsumers krijgt u 10% korting op de VGZ basispremie. Ons ZorgCollectief is voor iedereen toegankelijk, waar u ook werkt. Neem contact op met onze klantenservice voor informatie en advies over uw zorgverzekering. Of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u gratis terug!

Wij bellen u gratis terug

Telefoon 040 255 81 11
E-mail zorg@unitedconsumers.com

 

 

Zorgtoeslag aanvragen

Iedereen die een zorgverzekering heeft, kan zorgtoeslag aanvragen. De maximale zorgtoeslag is € 99,00 per maand. De hoogte van uw zorgtoeslag is afhankelijk van uw inkomen en gezinssamenstelling. Bereken hier of u recht heeft op zorgtoeslag

Huidige verzekering opzeggen

Beëindigt uw werkgever uw collectiviteitskorting? Dan heeft u de mogelijkheid om de gehele verzekering te beëindigen. Neem contact op met uw huidige verzekeraar om uw zorgverzekering op te zeggen. Daarna kunt u een nieuwe zorgverzekering afsluiten via UnitedConsumers. 

Ik wil een offerte aanvragen

Meer informatie over de zorgverzekering

Ik ga scheiden, hoe kan ik mijn zorgpolis splitsen?
Mijn kind wordt 18, wat gebeurt er met zijn zorgverzekering?
Ik verhuis naar Nederland, hoe sluit ik een zorgverzekering af?
Ik kom uit militaire dienst, heb ik een nieuwe zorgverzekering nodig?

Alles over:

De basisverzekering
Aanvullende verzekeringen

Meer informatie over zorgverzekeringen