TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Eigen gezondheid: de gezondheidssite van VGZ

Een goede gezondheid is belangrijk voor iedereen. Als we lekker in ons vel zitten, voelen we ons fitter en is de kans op ziektes veel kleiner. Toch heeft iedereen wel eens medische zorg nodig. Gelukkig kunt u dan terugvallen op de duizenden verschillende zorgverleners in Nederland en op uw goedkope zorgverzekering.

Een gezonde levensstijl

Niet alles is te voorkomen, maar zelf bijdragen aan een goede gezondheid is natuurlijk altijd beter dan genezen. Daarom heeft VGZ een nieuwe gezondheidswebsite met tips en adviezen over medische onderwerpen, voeding, reizen en bewegen. Kortom: alle informatie die u nodig heeft voor een gezonde levensstijl.

Medisch dossier

De medische afdeling van de website eigengezondheid.nl geeft een handig overzicht van artikelen over de gezondheidszorg. Hier kunt u terecht voor informatie over medicijnen, zorgverlening en de meest voorkomende aandoeningen.

Medicijnen

Heeft u vragen over medicijnen in het verkeer? Of wilt u meer weten over de voor- en nadelen van uw medicijnen? Dat kan op het interactieve platform van eigengezondheid.nl. Hier vindt u de geneesmiddelenatlas en handige tips voor bewust medicijngebruik.

Voeding, bewegen en ontspannen

Een goede gezondheid begint met gevarieerd eten, regelmatig bewegen en voldoende ontspanning. Of het nu gaat om een nieuw trainingsschema of een voedingsadvies. Eigengezondheid geeft advies op elk gezondheidsgebied.

Overgewicht

Meer dan de helft van de Nederlandse volwassenen kampt met overgewicht. Als u hulp nodig heeft om een gezond gewicht te bereiken, kunt u natuurlijk dieetadvies inwinnen. Uw aanvullende zorgverzekering van VGZ vergoedt een deel van de kosten voor een gewichtsconsulent of sportmedisch advies. Eigengezondheid.nl helpt u alvast op weg met uiteenlopende artikelen over een gezond voedings- en beweegpatroon.

Reizen

Gezond op reis willen we allemaal. Maar wat heeft u daar voor nodig? Een goed overzicht van de vaccinaties voor bestemmingen over de hele wereld en advies om kosten op reis te besparen vindt u onder het onderdeel ontspanning op Eigengezondheid.nl. Snel op weg en ontspannen op vakantie.

Levensfase

In iedere fase van het leven hebben we weer andere zorg nodig. Studenten staan voor het eerst op eigen benen en reizen bijvoorbeeld erg vaak. Tips over het nieuwe zelfstandige leven, drank, drugs en seksualiteit zijn er gelukkig genoeg. Bij VGZ kan iedere student ook nog eens een goedkope zorgverzekering afsluiten. Het Jong Pakket biedt hoge vergoedingen voor alles wat de jonge studenten nodig hebben. Niet meer over nadenken dus en gewoon afsluiten.

Gezin

De fase van het gezinsleven brengt weer hele andere vragen met zich mee. Wat komt er allemaal kijken bij een bevalling en hoe gaat u om met de gezondheid van uw peuter? Eigengezondheid.nl helpt u op weg, met goede raad en nog veel meer. VGZ biedt op basis van jarenlange ervaring als zorgverzekeraar hele complete pakketten zodat ook gezinnen altijd goed verzekerd zijn.

Meer informatie over VGZ

Daarom VGZ
Voordelen VGZ
Ledenvoordeel VGZ pas

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd