VGZ Zorgverzekering

Als deelnemer van het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u 10% korting op uw zorgverzekering. Ook bij de zorgverzekering van 2019. Met deze korting bespaart u per volwassen verzekerde in uw huishouden een mooi bedrag per jaar. Maar net zo belangrijk vinden we dat uw zorgverzekering uitstekend geregeld is. Daarom zijn wij blij met de samenwerking met zorgverzekeraar VGZ.

  • Geen winstoogmerk: u staat als klant echt voorop!
  • Ruime vergoedingen: die u naar eigen inzicht in mag zetten.
  • Service waar u wat aan hebt: de beste in wachtlijstbemiddeling.
  • Een aantrekkelijk ledenvoordeel: gezond door plezier en ontspanning.
  • De meest ervaren zorgverzekeraar: al 60 jaar specialist in zorgverzekeringen.

Geen winstoogmerk

Er zijn zo’n 3 miljoen mensen verzekerd bij VGZ en dat is niet zomaar. De verzekeraar heeft geen winstdoelstelling waardoor VGZ zich volledig kan richten op kwaliteit. VGZ biedt de beste zorgverzekering en verleent de allerbeste service. U staat als klant echt voorop!

VGZ zorgverzekering met korting 

Ruime vergoedingen

De zorgverzekeringen van VGZ  zijn echte kwaliteitsproducten. De voorwaarden zijn eenvoudig en eerlijk. VGZ heeft contracten met bijna alle zorgverleners, waardoor u met de naturapolis al de grootste vrije keus in zorg heeft. De aanvullende verzekeringen bieden ruime vergoedingen. Bovendien heeft u de vrijheid om deze naar eigen inzicht in te zetten.

Service waar u wat aan hebt

VGZ is de meest ervaren zorgverzekeraar van Nederland. Zij kennen de weg in het zorglandschap en daar heeft u echt iets aan. Ze helpen u bijvoorbeeld een wachtlijst te omzeilen als u te lang moet wachten op zorg. En ze beantwoorden al uw vragen over uw gezondheid via de VGZ Gezondheidslijn 0900-2 123 123 (Voor dit telefoonnummer betaalt u uw gebruikelijke belkosten). Bereikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Meest ervaren zorgverzekeraar

Al 60 jaar lang is VGZ zorgverzekeraar. Waar andere verzekeraars verschillende soorten verzekeringen voeren, kiest VGZ ervoor om zich te specialiseren. Daardoor geniet u van heel veel kennis over zorg, en dat merkt u als klant van VGZ heel goed. Aan de hulp die ze bieden als u zorg nodig heeft, maar ook aan alle kennis over gezondheid die ze graag met u delen.

Samenwerking met UnitedConsumers

UnitedConsumers werkt al sinds 2006 samen met VGZ. Met een VGZ zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief profiteert u naast alle voordelen van VGZ, ook van de service en kwaliteit van UnitedConsumers.

Meer informatie over zorgverzekeringen

Aanvullende zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering
Internet zorgverzekering
Basis zorgverzekering
Tandverzekering
Bewuzt zorgverzekering


 

Zorgverzekeraars in Nederland
Zorgtoeslag aanvragen
Zorgkosten declareren
Eigen bijdrage
Eigen risico
Mantelzorg
AWBZ

UnitedConsumers steunt Hartstichting
Zorgverzekering na echtscheiding
Gratis zorgverzekering tot 18 jaar
Zorgverzekering vanaf 18 jaar
Verhuizen naar NederlandAlles over zorgverzekeringen