TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Haal meer uit uw zorgverzekering

Als u een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief afsluit, bent u uitstekend verzekerd bij VGZ en profiteert u met uw VGZ pas van ledenvoordeel. Zo haalt u nog meer voordeel uit uw goedkope zorgverzekering. Een compleet overzicht van alle vergoedingen en voordelen van uw VGZ zorgverzekering vindt u op de website van VGZ.

Brillen en lenzen
De verschillende aanvullende verzekeringen van VGZ bieden ruime vergoedingen voor brillen en lenzen. Bovendien: als u naar Pearle, Specsavers, Hans Anders of eyes+more gaat, krijgt u altijd een volledige bril vergoed! De vergoeding geldt eens per 3 jaar en werkt als volgt:

Voordeel bij Specsavers en eyes+more

Heeft u een aanvullende verzekering met een vergoeding voor brillen? Dan kunt u altijd een complete bril uitzoeken uit de basiscollectie. Bent u verzekerd met Aanvullend Best of een Alles-in-1 Uitgebreid Pakket? Dan kunt u zelfs een montuur uit het complete assortiment kiezen!

Een complete bril, wat hoort daarbij? U krijgt, afhankelijk van uw behoefte, enkelvoudige of multifocale glazen. Uw glazen worden ontspiegeld en voorzien van een kraswerende laag. U mag uw bril altijd binnen 30 dagen retourneren mits deze niet beschadigd is.

Voordeel bij Pearle en Hans Anders

Hans Anders en Pearle maken onderscheid in een basis en uitgebreid assortiment. U kunt bij het basis assortiment al kiezen uit ruim 200 monturen. U krijgt, afhankelijk van uw behoefte, enkelvoudige of multifocale glazen. Uw glazen worden ontspiegeld en voorzien van een kraswerende laag. U mag uw bril altijd binnen 30 dagen retourneren mits deze niet beschadigd is.

Vergoeding bij andere opticiens

U heeft ook recht op de vergoeding van een bril of lenzen als u naar een andere opticien of optiekbedrijf gaat. De vergoeding van een bril verschilt van € 50,- tot € 80,- per drie jaar. De vergoeding van lenzen loopt op van € 75,- tot maximaal € 125,- per drie jaar.

Fitness

Regelmatig bewegen zorgt voor een gezonder lichaam. De kans op blessures is bijvoorbeeld kleiner als u regelmatig sport. Met uw VGZ pas krijgt u korting bij 550 fitnesscentra in Nederland. U kunt ook kiezen voor fitnessen met korting bij Basic-Fit. Dat maakt het nog aantrekkelijker om te werken aan uw gezondheid. Bekijk de voorwaarden en meld u aan via de website van VGZ.

Uw voordeel bij UnitedConsumers

Deelnemers van UnitedConsumers profiteren niet alleen van de voordelen van een VGZ zorgverzekering, maar ook van de extra service van UnitedConsumers.

  • De laagste maandelijkse premie: tot 10% korting op uw zorgverzekering.
  • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ.
  • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis.
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling.
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis: start met besparen.

Lees ook

Over eigengezondheid.nl
Alles over zorgverzekeringen
Veelgestelde vragen over zorgverzekeringen

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd