UnitedConsumers komt in actie voor de Hartstichting

Via UnitedConsumers profiteert u van korting op uw zorgverzekering. Maar zou het niet mooi zijn dat terwijl u geniet van het voordeel, u tegelijkertijd ook een ander kunt helpen? UnitedConsumers en de Hartstichting slaan daarom de handen ineen. Wanneer u overstapt naar UnitedConsumers profiteert u van voordeel op uw vaste lasten en steunt u tegelijk de Hartstichting. Zo zijn er elk jaar acties voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Goed voor elkaar.

Altijd Welkom Service

Ongeacht uw leeftijd of gezondheid kunt u altijd bij VGZ terecht. Wilt u de overstap maken? Neem dan contact op met UnitedConsumers. Wij regelen de overstap voor u en melden u af bij uw huidige zorgverzekeraar. Voor de aanvullende verzekeringen gelden bovendien geen selectiecriteria.

Persoonlijke Zorg & VerzekeringsCoach

U kunt voor al uw vragen over zorg- en verzekeringszaken terecht bij een persoonlijk adviseur. Vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, uw polis en declaraties. Of over mantelzorg, wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. Uw persoonlijk adviseur van VGZ staat voor u klaar!

Hartstichting

De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Dit doet de Hartstichting door te zorgen dat er wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten wordt gedaan. En dit onderzoek is hard nodig. In Nederland overlijden elke dag meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten.

Bovendien geeft de Hartstichting voorlichting en steun aan patiënten en hun naasten. Ook zet zij zich in om de jeugd van nu een hartgezonde toekomst te geven. Om te voorkomen dat een hartstilstand buiten het ziekenhuis het einde van een mensenleven betekent, organiseert de Hartstichting overal in Nederland reanimatiecursussen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat op zoveel mogelijk plaatsen een AED (automatische externe defibrillator) hangt. De Hartstichting ontvangt geen overheidssteun. Deze doelen kunnen daarom alleen bereikt worden dankzij vrijwilligers en donaties. Alleen samen kunnen we hart- en vaatziekten verslaan. U verdient meer.