TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

UnitedConsumers komt in actie voor de Hartstichting

Via UnitedConsumers profiteert u van korting op uw zorgverzekering. Maar zou het niet mooi zijn dat terwijl u geniet van het voordeel, u tegelijkertijd ook een ander kunt helpen? UnitedConsumers en de Hartstichting slaan daarom de handen ineen. Wanneer u overstapt naar UnitedConsumers profiteert u van voordeel op uw vaste lasten en steunt u tegelijk de Hartstichting. Bij iedere aanmelding doneert UnitedConsumers automatisch geld voor de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Hartstichting ServicePakket

UnitedConsumers en VGZ hebben samen met de Hartstichting een speciaal ServicePakket voor u samengesteld. Hiermee krijgt u toegang tot de Zorg & VerzekeringsCoach en profiteert u van de ‘Altijd Welkom Service’. Voor het Hartstichting ServicePakket levert u 2% van uw korting op de basisverzekering in.

Budget voor cursussen waaronder reanimatie

Heeft u een aanvullende verzekering? Dan wijzen wij u graag op de mogelijkheid om het preventiebudget in te zetten om bijvoorbeeld een reanimatiecursus te volgen. Afhankelijk van de aanvullende verzekering Goed, Beter of Best krijgt u een budget van € 200,-, € 400,- of € 500,- voor preventie cursussen. De reanimatiecursus wordt gegeven door een instructeur of instelling die gecertificeerd is door de Nederlands Reanimatieraad. Zo zorgen we samen voor een leuker en gezonder leven. Goed voor elkaar.

Altijd Welkom Service

Ongeacht uw leeftijd of gezondheid kunt u altijd bij VGZ terecht. Wilt u de overstap maken? Neem dan contact op met UnitedConsumers. Wij regelen de overstap voor u en melden u af bij uw huidige zorgverzekeraar. Voor de aanvullende verzekeringen gelden bovendien geen selectiecriteria.

Persoonlijke Zorg & VerzekeringsCoach

U kunt voor al uw vragen over zorg- en verzekeringszaken terecht bij een persoonlijk adviseur. Vragen over bijvoorbeeld vergoedingen, uw polis en declaraties. Of over mantelzorg, wachtlijstbemiddeling en het regelen van een second opinion. Uw persoonlijk adviseur van VGZ staat voor u klaar!

Hartstichting

De Hartstichting zet zich in om hart- en vaatziekten te verslaan. Dit doet de Hartstichting door te zorgen dat er wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten wordt gedaan. En dit onderzoek is hard nodig. In Nederland overlijden elke dag meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten en in totaal zijn er ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten.

Bovendien geeft de Hartstichting voorlichting en steun aan patiënten en hun naasten. Ook zet zij zich in om de jeugd van nu een hartgezonde toekomst te geven. Om te voorkomen dat een hartstilstand buiten het ziekenhuis het einde van een mensenleven betekent, organiseert de Hartstichting overal in Nederland reanimatiecursussen. Daarnaast zorgen zij ervoor dat op zoveel mogelijk plaatsen een AED (automatische externe defibrillator) hangt. De Hartstichting ontvangt geen overheidssteun. Deze doelen kunnen daarom alleen bereikt worden dankzij vrijwilligers en donaties. Alleen samen kunnen we hart- en vaatziekten verslaan. U verdient meer.