Aanmelden voor het UnitedConsumers ZorgCollectief

Aanmelden voor het UnitedConsumers ZorgCollectief is eenvoudig. Met uw aanmelding is ook direct uw goedkope zorgverzekering bij VGZ of Bewuzt geregeld. Aanmelden kan eenvoudig online. Heeft u liever wat hulp, bel dan met onze klantenservice.

Meld u nu aan

Is aanmelden bij jullie gratis?

Deelname aan het UnitedConsumers Zorgcollectief is volledig kosteloos. Het enige wat wij van u nodig hebben om u korting op de VGZ zorgverzekering te kunnen geven zijn uw gegevens. Met uw deelname aan het UnitedConsumers Zorgcollectief kunt u bovendien ook korting sparen op uw energierekening, autoverzekering, brandstof en uw telefoon abonnement. Lees ook de veelgestelde vragen.

Moet ik na aanmelding bij jullie zelf een zorgverzekering bij VGZ of Bewuzt afsluiten?

Uw zorgverzekering voor het komende jaar is meteen geregeld bij aanmelding voor het UnitedConsumers Zorgcollectief. Wij regelen het verder voor u. Opnieuw aanmelden voor het volgende jaar hoeft niet: uw zorgverzekering loopt automatisch door, met bijbehorende korting. Als u goedkoper uit kunt zijn krijgt u dat ruim op tijd van ons te horen!

Regelen jullie het overstappen van zorgverzekeraar?

Het overstappen van zorgverzekering is eenvoudig. WIj regelen dat volledig voor u. Daarvoor is het belangrijk om u voor 31 december aan te melden. Indien u zelf uw zorgverzekering wilt opzeggen kunt u dit uiteraard ook doen door middel van een opzegbrief. Deze hebben wij al voor u klaar staan.

Heb ik bedenktijd na het afsluiten van een zorgverzekering bij jullie?

Na het online afsluiten van een zorgverzekering heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, nadat u de polis thuis heeft ontvangen. Let er wel op dat u wettelijk verplicht bent om een zorgverzekering te hebben.

Tot welke datum kan ik mijn oude zorgverzekering opzeggen?

Uw zorgverzekering bij uw vorige zorgverzekeraar moet voor 31 december opgezegd zijn. Tot die tijd is opzeggen heel eenvoudig. Meldt u zich aan bij het UnitedConsumers Zorgcollectief, dam zeggen wij uw oude verzekering op.

Tot welke datum kan ik me bij jullie aanmelden?

U kunt uw zorgverzekering bij ons afsluiten tot 31 januari. De zorgverzekering gaat dan per 1 januari in.