TopImage

Doorlopend voordeelzo geregeld

Betaal ik lidmaatschap voor jullie Zorgcollectief?

Het lijkt te mooi om waar te zijn. U schrijft zich gratis in voor het UnitedConsumers ZorgCollectief en krijgt tot 10% korting op de VGZ basis zorgverzekering. Omdat we met duizenden deelnemers tegelijk een zorgverzekering afsluiten, krijgen we korting van VGZ. Dezelfde zorgverzekering maar dan met een veel lagere premie. Goed voor elkaar.

Zijn er ook geen andere kosten?

Er geldt geen contributie. Ook brengen we geen administratiekosten of aanmeldkosten in rekening. Ook het tweede jaar en alle volgende jaren blijft deelname aan UnitedConsumers Zorgcollectief volledig kosteloos. U krijgt ook geen reclame van andere partijen in uw mailbox en wij gaan zeer vertrouwelijk om met uw persoonlijke gegevens. Bekijk ook de veelgestelde vragen.

Hoe verdienen jullie dan je geld?

We houden onze bedrijfsvoering zo eenvoudig en dus zo goedkoop mogelijk. Geen dure winkels of grote callcenters. Wij kunnen met kleine vergoedingen die we van leveranciers krijgen prima uit de voeten. Als deelnemer geniet u zonder extra kosten van alle korting en krijgt u bovendien de beste service bij deze producten.

Andere vragen over de UnitedConsumers zorgverzekering

U mag kiezen: korting of een kado

Text
Via UnitedConsumers ontvangt u korting op uw VGZ basisverzekering. U kunt ervoor kiezen om de korting in te ruilen voor een kado.

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd