Hoe werkt de UnitedConsumers Zorgverzekering?

De UnitedConsumers goedkope zorgverzekering is precies dezelfde zorgverzekering die VGZ zelf aanbiedt. Op vergelijkingssites is te zien dat alle pakketten volledig overeen komen. Er is niets versoberd of uitgekleed. Het enige verschil is dat u bij ons 10% korting krijgt op de VGZ zorgverzekering of een scherpe premie op de Bewuzt zorgverzekering. Geen gedoe, wel het voordeel.

Het addertje?

Wees gerust: er is geen addertje. Wij krijgen korting van VGZ omdat we met ontzettend veel consumenten tegelijk (100.000+) een zorgverzekering bij hen afsluiten. Groepskorting dus. Dat is eigenlijk heel gewoon: ruim driekwart van alle zorgverzekeringen in Nederland is met zogeheten collectiviteitskorting afgesloten. Het unieke aan het UnitedConsumers ZorgCollectief is dat wij het voor consumenten doen, terwijl een zorgcollectief meestal een grote werkgever of patiëntenvereniging is.

U betaalt bij ons ook geen lidmaatschap of iets dergelijks. Het enige dat u moet doen, is inschrijven voor het ZorgCollectief. Wij regelen dan uw zorgverzekering verder bij VGZ of Bewuzt.

Meer over de UnitedConsumers zorgverzekering

Hoe werkt de korting op de zorgverzekering?
Hoe meld ik me aan voor het UnitedConsumers ZorgCollectief?
Veelgestelde vragen over de UnitedConsumers zorgverzekering.

Klant bij VGZ/Bewuzt en UnitedConsumers

Als verzekerde van het UnitedConsumers ZorgCollectief wordt u eigenlijk klant van twee bedrijven. U heeft zowel met VGZ te maken als met UnitedConsumers. Omdat we weten dat dit soms verwarrend of onduidelijk lijkt te zijn mag u altijd bij ons aankloppen voor hulp. Ook als wij u niet helemaal kunnen helpen –bijvoorbeeld door de privacywetgeving-  zullen we u wel altijd verder helpen!

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering