Zorgverzekering vergelijken bij UnitedConsumers

Ieder jaar in november begint het grote zorgverzekering vergelijken weer. Nadat het kabinet op Prinsjesdag de nieuwe regelingen bekend heeft gemaakt en de zorgverzekeraars de zorgpremies voor het volgende jaar hebben vastgesteld, kunnen we allemaal aan de slag. Of u nu wilt gaan voor hoge vergoedingen, lage premies of de beste aanvullende pakketten: vergelijken loont vaak de moeite!

Een nieuw jaar

In een jaar kan er veel veranderen en het kiezen van een zorgverzekering heeft daar alles mee te maken. Uw persoonlijke situatie en uw gezondheid zijn leidend voor het maken van de juiste keuze voor een goedkope zorgverzekering. Maar u kunt natuurlijk niet alles van tevoren weten. Daarom heet het verzekeren en het belangrijkste daarbij is dat u een goede inschatting maakt van uw persoonlijke situatie. Uw wensen en behoeften zijn de beste graadmeter voor de keuze van een zorgverzekering.

Welke zorg heeft u nodig?

Niemand kan inschatten of hij op korte termijn een blindedarmontsteking zal krijgen, of een been zal breken na een onhandige val. Maar risico’s onder de loep nemen kan natuurlijk wel. Gaat u bijvoorbeeld op wintersport of heeft u steeds vaker last van vastzittende schouders? Dan kan het handig zijn om een wat uitgebreidere aanvullende zorgverzekering af te sluiten.

Online zorgverzekering vergelijken

Iedere zorgverzekering heeft weer andere vergoedingen en ook de premies kunnen sterk verschillen. Gelukkig kunt u tegenwoordig heel eenvoudig online zorgverzekeringen met elkaar vergelijken. U krijgt een handig overzicht met alle premies, vergoedingen en voordelen. Zodat u gewoon vanaf uw eigen bank, rustig kunt kijken welke zorgverzekering het beste bij u past. U kunt ook bij UnitedConsumers eenvoudig zorgverzekeringen vergelijken.

Een goede en goedkope zorgverzekering

Wij helpen u graag met het vinden van een goede en goedkope zorgverzekering. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Maar een goedkope zorgverzekering is niet altijd de zorgverzekering met de laagste premie. Het is belangrijk om een zorgverzekering te kiezen die aansluit op uw wensen. Stel uzelf de juiste vragen en ontdek wat een zorgverzekering dan precies goedkoop maakt.

Het UnitedConsumers ZorgCollectief

Bij UnitedConsumers krijgt u altijd een goedkope zorgverzekering van VGZ of Bewuzt. Wij kopen voor veel consumenten tegelijk een zorgverzekering in bij VGZ, zodat u altijd 10% collectiviteitskorting krijgt. Bovendien heeft u bij een zorgverzekering van VGZ een ruime keus aan aanvullende verzekeringen. Zo stelt u de zorgverzekering samen die bij uw persoonlijke situatie past. Aanmelden is zo geregeld, wij regelen vervolgens alles voor u. Geen gedoe, wel de korting.