Wanneer krijg ik de korting uitbetaald?

De 10% korting op uw zorgverzekering wordt iedere maand automatisch bijgeschreven in uw UnitedConsumers account. U kunt vervolgens zelf kiezen wat u met de korting doet. Laat u het direct uitkeren? Of spaart u het even op om iets extra’s te hebben voor de volgende vakantie?

Meld u aan

Wanneer ontvang ik de korting in mijn bespaartegoed?

Nadat de maandelijkse premie bij VGZ binnen is, ontvangt u de korting in uw persoonlijk bespaartegoed. De korting staat uiterlijk de 1e van de maand op uw bespaartegoed.

Hoe kan ik mijn bespaartegoed uit laten betalen?

Via uw persoonlijke account op UnitedConsumers kunt u op elk moment uw bespaartegoed inzien en beheren. Met één druk op de knop kunt u uw bespaartegoed of een deel ervan rechtstreeks op uw bankrekening laten storten. Wanneer u uw korting vóór de 10e van de maand aanvraagt, ontvangt u het bedrag tussen de 15e en de 20e van diezelfde maand op uw bankrekening. Het openstaande bespaartegoed dient daarbij toereikend te zijn.

Waarom staat de korting niet op de factuur en het polisblad van de zorgverzekering?

U betaalt de maandpremie aan VGZ en ontvangt de korting via UnitedConsumers. De korting staat daarom niet vermeld op het polisblad en de facturen. Van ons ontvangt u wel een polisoverzicht met daarop de korting vermeld.

Ik ontvang geen korting meer! Waarom niet?

U ontvangt de korting in uw tegoed zodra de maandpremie bij VGZ binnen is. Als u een betalingsachterstand heeft wordt de korting niet uitbetaald. Dit kan ook gelden als u een betalingsachterstand heeft opgelopen met het betalen van eigen bijdrages of eigen risico. Lees ook de veelgestelde vragen.

Andere veelgestelde vragen over de zorgverzekering