TopImage

Beste zorgverzekeringvoor de laagste prijs!

Nota declareren

Heeft u een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief en wilt u uw zorgkosten declareren? Dit doet u eenvoudig online via de website van zorgverzekeraar VGZ. Voor een declaratie per post gebruikt u het declaratieformulier. Open het formulier met Adobe Reader en vul het op uw computer in. Het formulier kunt u ook uitprinten en met pen invullen.

Stuur vervolgens uw declaratie met de originele zorgnota naar:

Zorgverzekeraar VGZ
Postbus 25030
5600 RS Eindhoven

De gemiddelde verwerkingstijd van een declaratie is twee weken. U ontvangt vervolgens een kostenoverzicht thuis. Wanneer u de declaratie online indient, wordt deze binnen 6 werkdagen verwerkt.

Wij adviseren u om altijd een kopie van het declaratieformulier en de nota te bewaren.

Online declareren

Uiteraard kunt u uw nota ook online declareren bij VGZ. De verwerking van uw online declaratie gaat sneller dan per post. Dien uw declaratie online in en ontvang binnen 6 werkdagen het bedrag dat wordt vergoed op uw bankrekening. Zo bespaart u de kosten van een postzegel!

Zorgkosten buitenland declareren

Heeft u in het buitenland zorgkosten gemaakt die door uw zorgverzekering vergoed worden? Deze kosten declareert u met het declaratieformulier Hulp in het Buitenland van VGZ en stuur dit samen met de originele zorgnota's naar bovenstaand adres.

Vervoerskosten declareren

Wilt u vervoerskosten die in verband stonden met zorg declareren? Gebruik dan het declaratieformulier Vervoerskosten en stuur dit samen met de originele nota's naar bovenstaand adres.

Download hier

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd