Uw voordelen van een zorgverzekering bij UnitedConsumers

1. De beste zorgverzekering

Samen met VGZ en Bewuzt bieden wij u de beste zorgverzekering voor een lage prijs. VGZ is een zorgverzekeraar zonder winstdoelstelling, u krijgt dus als klant alle aandacht. U profiteert van uitstekende vergoedingen, nuttige extra's en de beste service.

2. De goedkoopste zorgverzekering

UnitedConsumers ZorgCollectief biedt u een van de goedkoopste zorgverzekeringen zonder dat u in hoeft te leveren op kwaliteit. Dankzij de samenwerking met zorgverzekeraar VGZ en Bewuzt bieden we het beste voor de laagste prijs. Zo houdt u maandelijks meer over voor waar u echt blij van wordt

3. Zeer uitgebreide dekking aanvullende verzekering

VGZ biedt u een zeer uitgebreide dekking in de verschillende aanvullende verzekeringen. Zo is er altijd een pakket dat past bij uw persoonlijke wensen.

4. Kies de basisverzekering die bij u past

U heeft de keuze uit 2 verschillende basisverzekeringen met collectiviteitskorting. Afhankelijk van de keuzevrijheid van zorgaanbieders die u wilt, bepaalt u zelf uw premie. En dankzij onze korting bent u altijd voordelig uit. Sluit u een verzekering bij Bewuzt af, dan krijgt u geen collectiviteitskorting, maar wel no-claim korting wanneer u langer dan een jaar niets declareert.

5. Gratis persoonlijke service

Bij UnitedConsumers kunt u meer dan uw zorgverzekering afsluiten. Wij staan voor u klaar als uw persoonlijke belangenbehartiger. Heeft u vragen over de zorgverzekering of komt u ergens niet uit met uw zorgverzekeraar? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

6. Gratis gezondheidsadvies 24 uur per dag

Iedereen twijfelt wel eens of hij met een kwaaltje naar de huisarts moet. Voor al uw 'kleine' vragen over uw gezondheid is er ook de VGZ Gezondheidslijn. U kunt 24 uur per dag bellen met 0900 2 123 123 (€ 0,10/min). Daarnaast heeft VGZ informatie over zorg en gezondheid verzameld op de website Eigen Gezondheid.

7. Online declareren en uw zorgkosten inzien

Via Mijn VGZ kunt u uw polis, declaraties en algehele zorgkosten snel en gemakkelijk bekijken. U hoeft hiervoor geen apart account aan te maken, dit gaat eenvoudig met uw DigiD. Verzekerd bij Bewuzt? Dan kunt u in Mijn Bewuzt uw declaraties, zorgkosten en eigen risico inzien.

8. Maximale korting op uw zorgverzekering van VGZ

De maximale korting van 5% op de VGZ basisverzekering geldt voor u en al uw (volwassen) medeverzekerden. Kiest u ook voor een aanvullende verzekering? Dan krijgt u daar 15% korting op met een gratis tandongevallenverzekering. Bereken snel wat u gaat besparen en sluit uw zorgverzekering online af.