TopImage

Beste zorgverzekeringvoor de laagste prijs!

Bespaartips en advies Zorgverzekering

Het UnitedConsumers ZorgCollectief is er voor u. Sluit uw zorgverzekering bij ons af en krijg de hoogste korting op uw maandelijkse premie. We staan ook voor u klaar met tips en advies om uw zorgverzekering nog goedkoper te maken.

Tip 1: Sluit een zorgverzekering met korting af

Bij UnitedConsumers krijgt u altijd korting op uw basispremie. Dat betekent een besparing van meer dan honderd euro voor iedere volwassene op de polis.

Tip 2: Maak gebruik van ledenvoordeel

Als verzekerde van VGZ kunt u gebruik maken van heel gezond en leuk ledenvoordeel. Korting op de sportschool, een dagje weg of handige spullen voor op reis.

Tip 3: Vergelijk zorgverzekeringen

De goedkoopste zorgverzekering vindt u door zorgverzekeringen te vergelijken. Vergelijk de prijzen, maar kijk ook naar de voorwaarden en vergoedingen!

Tip 4: Werk aan uw gezondheid

Voldoende beweging, gezond eten, een goede nachtrust. Door gezond te leven hoeft u minder vaak naar de dokter en heeft u minder vaak zorg nodig. Daarmee bespaart u op uw eigen risico en eigen bijdrage.

Tip 5: Kies een aanvullend pakket dat bij uw situatie past

De VGZ zorgverzekering heeft verschillende aanvullende pakketten. Kies een pakket dat bij u past. Zo verzekert u precies wat u nodig heeft en betaalt u niet teveel. Onze klantenservice adviseert u graag over een pakket dat precies bij uw persoonlijke situatie past.

Meer tips en advies

Al uw voordelen

  • Bespaar 10% op uw premie
  • Betrouwbare verzekeraar
  • Gratis overstapservice
  • Kies zelf uw huisarts
  • 14 dagen bedenktijd