Bespaartips en advies zorgverzekering

Het UnitedConsumers ZorgCollectief is er voor u. Sluit uw zorgverzekering bij ons af en krijg de hoogste korting op uw maandelijkse premie. We staan ook voor u klaar met tips en advies om uw zorgverzekering nog goedkoper te maken.

Tip 1: Sluit een zorgverzekering met korting af

Bij UnitedConsumers krijgt u altijd korting op uw basispremie. Dat betekent een besparing van meer dan honderd euro voor iedere volwassene op de polis.

Tip 2: Vergelijk zorgverzekeringen

De goedkoopste zorgverzekering vindt u door zorgverzekeringen te vergelijken. Vergelijk de prijzen, maar kijk ook naar de voorwaarden en vergoedingen!

Tip 3: Werk aan uw gezondheid

Voldoende beweging, gezond eten, een goede nachtrust. Door gezond te leven hoeft u minder vaak naar de dokter en heeft u minder vaak zorg nodig. Daarmee bespaart u op uw eigen risico en eigen bijdrage.

Tip 4: Kies een aanvullend pakket dat bij uw situatie past

De VGZ zorgverzekering heeft verschillende aanvullende pakketten. Kies een pakket dat bij u past. Zo verzekert u precies wat u nodig heeft en betaalt u niet teveel. Onze klantenservice adviseert u graag over een pakket dat precies bij uw persoonlijke situatie past.

Tip 5: Maak gebruik van de huisartsenpost

Bij een niet levensbedreigend maar toch spoedeisend ongeluk, kan het lonen om naar de huisartsenpost te gaan in plaats van naar de Eerste Hulp van het ziekenhuis. De huisartsenpost is ook bereikbaar buiten het spreekuur van uw huisarts. Een bezoek aan de huisartsenpost valt niet onder uw eigen risico en wordt gewoon volledig vergoed!

Meer tips en advies