UnitedConsumers zorgverzekering: uw mening telt!

De VGZ Zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief wordt hoog beoordeeld op Opiness.nl zorgverzekering. Opiness.nl vergelijkt en beoordeelt onafhankelijk de service van bedrijven zoals UnitedConsumers. Klanten geven een cijfer voor de diensten en kunnen hun waardering onderbouwen. Wij houden deze klantbeoordelingen altijd nauw in de gaten zodat we direct service kunnen bieden als daar behoefte naar is.

Uw zorgverzekering kan goedkoper. Deelnemers van het UnitedConsumers ZorgCollectief ontvangen 5% korting op de basisverzekering van VGZ. Zo bent u verzekerd van de beste zorg en uitstekende vergoedingen, tegen een lage maandpremie. Zorgverzekeraar VGZ is al 60 jaar gespecialiseerd in zorgverzekeringen en een van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Bij VGZ en UnitedConsumers bent u in goed handen.

Wij vragen onze deelnemers de zorgverzekering van UnitedConsumers te beoordelen en een cijfer te geven voor de service en verhouding tussen kwaliteit en prijs. We hechten veel waarde aan de mening van onze deelnemers. Bent u tevreden of ontevreden, wij horen het graag. Zo kunnen we onze service verder verbeteren en u nog beter van dienst zijn. U mag van ons verwachten dat we ons 100% inzetten voor uw belangen. Goed voor elkaar.

Dit zeggen klanten over de zorgverzekering van UnitedConsumers:

"Met de korting heb ik aan het einde van het jaar een mooi spaarpotje voor de dure decembermaand."

"Heel fijne service, met vragen kan ik altijd terecht!"

"Zeer duidelijk in informatieverstrekking en scherpe prijzen. Ik ben zeer positief, een echte aanrader!"

"Ik ben al drie jaar vaste klant en zeer tevreden."

"UnitedConsumers denkt met je mee, de service is perfect en de prijzen zijn top."