Vind uw zorgverlener

Heeft u zorg nodig, maar bent u niet zeker naar welke zorgverleners u kunt gaan? Of zijn er lange wachtlijsten voor de zorg die u nodig heeft? Wij helpen u de juiste zorgverleners te vinden.

Vergelijk zorgaanbieders

In de Zorgzoeker van VGZ vindt u de meeste zorgaanbieders en ziet u of VGZ er een contract mee heeft. U kunt zorgaanbieders ook vergelijken op medische kwaliteit, keurmerken, patiëntervaringen en wachttijden. Ook bij Bewuzt vindt u via de Zorgzoeker de zorgaanbieder die bij u past.

Welke zorgaanbieders zijn gecontracteerd?

In de Zorgzoeker van VGZ en de Zorgzoeker van Bewuzt ziet u direct met welke zorgaanbieders en ziekenhuizen wij een contract hebben. Wel zo handig! Want kiest u voor gecontracteerde zorg? Dan bent u verzekerd van goede zorg en voorkomt u dat u een lagere vergoeding krijgt.

Wat kunt u in de Zorgzoeker?

  • Vind gecontracteerde zorgaanbieders
  • Vergelijk de kwaliteit van ziekenhuizen en klinieken
  • Zoek een zorgaanbieder bij u in de buurt
  • Bekijk de waarderingen van anderen
Want hoe meer u weet, hoe beter u uw zorgaanbieder kunt kiezen!

Persoonlijk advies en wachtlijstbemiddeling

De VGZ en Bewuzt zorgadviseurs hebben deskundige kennis van de zorg. Zij bekijken uw situatie, adviseren en begeleiden u. Denk hierbij aan het zoeken van een andere huisarts of tandarts, wachtlijstbemiddeling, of het regelen van een second opinion. Zij staan voor u klaar met persoonlijk advies, om zo snel mogelijk goede zorg te vinden.

Ook op ons kunt u rekenen

U kunt bij UnitedConsumers terecht voor al uw vragen over uw zorgverzekering. Bent u op zoek naar een zorgverlener, maar weet u niet waar u moet zoeken? Wij helpen u graag op weg.