Zorgverzekering 2017

Wilt u ook in 2017 een goedkope zorgverzekering afsluiten? Via het UnitedConsumers ZorgCollectief kunt u ieder jaar weer kiezen voor korting op de basispremie van VGZ of een kado bij uw zorgverzekering! Bovendien bent u met de zorgverzekering van VGZ uitstekend verzekerd.

Zorgverzekering 2017 afsluiten

Via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u ook in 2017 weer tot 10% korting op uw zorgverzekering. U kunt de korting op uw basisverzekering ook inruilen voor één van onze mooie kado's.

Bereken uw premie

Premie zorgverzekering 2017

Wij vinden het belangrijk dat uw zorgverzekering aansluit bij uw persoonlijke situatie. Daarom kunt u kiezen uit drie verschillende basisverzekeringen van VGZ: VGZ Goede Keuze, VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze.

Basisverzekering Premie VGZ p/mnd Korting via UnitedConsumers Premie via UnitedConsumers p/mnd
VGZ Goede Keuze € 104,95 5% € 99,70
VGZ Ruime Keuze € 112,95 10% € 101,65
VGZ Eigen Keuze € 118,95 10% € 107,05

De drie basisverzekeringen verschillen onderling met name in de keuzevrijheid die u heeft en in de vergoeding die u krijgt wanneer u naar niet-gecontracteerde zorgverleners gaat. Voor welke basisverzekering u ook gaat, via het UnitedConsumers ZorgCollectief krijgt u altijd korting. Zo houdt u meer over om er eens lekker op uit te gaan. Geen gedoe, wel het voordeel.

Wat verandert er in de zorgverzekering 2017?

Het eigen risico blijft in 2017 ongewijzigd en bedraagt € 385,-. Vanaf 1 januari 2017 wordt het basispakket uitgebreid met onder andere:

  • Fysiotherapie bij etalagebenen
  • Medisch noodzakelijke besnijdenis
  • Chirurgische ingrepen op medisch advies
  • Opvang na behandeling in het ziekenhuis
Alle wijzigingen in de zorgverzekering 2017 leest u hier.

Uw voordelen bij het UnitedConsumers ZorgCollectief

In 2017 profiteert u opnieuw van de hoogste korting en de beste service via het UnitedConsumers ZorgCollectief.

  • De laagste maandelijkse premie: ktot 10% korting op uw zorgverzekering
  • De beste zorgverzekering: u bent uitstekend verzekerd bij VGZ
  • Grootste keuze in zorg: kies zelf uw arts en ziekenhuis
  • De beste service: ruime vergoedingen en bemiddeling
  • Geen gedoe: aanmelden is gratis, start met besparen!

Heeft u al een zorgverzekering via UnitedConsumers?

Bestaande verzekerden profiteren uiteraard ook volgend jaar weer van korting op hun zorgverzekering of kunnen weer een mooi kado uitzoeken. Heeft u in 2016 gekozen om de korting van 2 jaar in te wisselen voor een kado? Dan kan het zijn dat u in 2017 nog een aantal maanden uw korting inruilt. Daarna ontvangt u de korting gewoon in uw kortingstegoed.

Zorgverzekering 2017 vergelijken

Ook voor de zorgverzekering 2017 kunt u op onze website weer zorgverzekeringen vergelijken. We vergelijken zorgverzekeringen onder andere op hoogte van de premie, voorwaarden en de extra service. De VGZ zorgverzekering via UnitedConsumers heeft de laagste maandelijkse premie, de grootste keuze in zorg en ruime vergoedingen.

Overstappen zorgverzekering 2017

Nu de premie van de zorgverzekering 2017 bekend is, heeft u de mogelijkheid om over te stappen naar een andere zorgverzekering. Als u voor 1 januari 2017 overstapt naar een goedkope zorgverzekering van UnitedConsumers, regelen wij voor u de overstap. Wij nemen contact op met uw huidige zorgverzekeraar en maken de overstap voor u in orde. U heeft tot 1 februari de mogelijkheid om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten. Voorwaarde is dan wel dat u voor 31 december uw oude zorgverzekering opzegt.

Veelgestelde vragen over de zorgverzekering

Heeft u vragen over uw zorgverzekering, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag! U kunt ook de veelgestelde vragen over zorgverzekeringen bekijken.

Telefoon:
040 255 81 11