Premie unitedconsumers zorgcollectief 2011

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 4 november 2010

10% korting op de basisverzekering van zorgverzekeraar VGZ. Ook in 2011 kunnen consumenten veel geld besparen met behulp van het UnitedConsumers ZorgCollectief, één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland. In dit collectief, toegankelijk voor iedereen, krijgen deelnemers 10% korting op de premie van de VGZ basisverzekering. Dat is een korting van € 126,96 per persoon, per jaar. Een gezin met vader, moeder en een kind van 19 jaar bespaart zelfs € 380,88 per jaar.

Premiestijging lager dan verwacht

Ook in 2011 kunnen consumenten veel geld besparen met behulp van het UnitedConsumers ZorgCollectief, één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland. In dit collectief, toegankelijk voor iedereen, krijgen deelnemers 10% korting op de premie van de VGZ basisverzekering. Dat is een korting van € 126,96 per persoon, per jaar. Een gezin met vader, moeder en een kind van 19 jaar bespaart zelfs € 380,88 per jaar.

Premiestijging lager dan verwacht

VGZ heeft aangegeven dat een premiestijging noodzakelijk was om een te laag ingeschatte kostenontwikkeling van de overheid op te vangen. Toch valt de stijging van 8,7% lager uit dan de gemiddelde stijging van 10% die andere verzekeraars laten zien. Een vergelijking met premies van andere zorgverzekeraars is te vinden op www.unitedconsumers.com/zorgverzekering.

Beperkte voorraad polissen met korting

UnitedConsumers heeft in totaal 25.000 polissen met 10% korting beschikbaar. De zorg wordt uitgevoerd door VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland. Aanmelden bij het UnitedConsumers ZorgCollectief kan tot en met 31 december 2010.