Gratis Apple iPad bij UnitedConsumers zorgverzekering

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 3 december 2010

Ook in 2011 kan men bij UnitedConsumers weer terecht voor één van de goedkoopste zorgverzekeringen van Nederland, waarbij men nu zelfs kan kiezen voor een gratis Apple iPad, iPod of Wii spelcomputer met Wii Fit Plus.

Voor slechts € 95,17 per maand bent u al verzekerd bij het UnitedConsumers ZorgCollectief, waarbij u verzekerd bent van de beste zorg van zorgverzekeraar VGZ, één van de grootste zorgverzekeraars in Nederland. Het ZorgCollectief is toegankelijk voor iedereen met een e-mailadres, en geeft een collectieve korting van 10%, of men kan de korting inwisselen voor een geweldig kado.

Naast de basisverzekering biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief ook een aantal scherp geprijsde aanvullende (tand)verzekeringen, maar ook complete aanvullende pakketten die specifiek zijn afgestemd op zorg die jongeren, gezinnen met of zonder kinderen en 50-plussers goed kunnen gebruiken.

Aanmelden voor het UnitedConsumers ZorgCollectief kan t/m 31 december 2010 via de website www.unitedconsumers.com, ook wanneer men al een polis van de huidige zorgverzekeraar ontvangen heeft. Er zijn in totaal 25.000 polissen met 10% korting beschikbaar, van de kado’s zijn er 3.000 beschikbaar.