10% premiekorting op zorgverzekering in 2012

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 8 november 2011

10% korting op de basisverzekering. Ook in 2012 biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief weer 10% korting op de VGZ basisverzekering, waardoor de premie uitkomt op € 97,42 per maand (normaal € 108,25). Dat is een besparing van € 129,96 per persoon, per jaar. Een gezin met een thuiswonend kind van 18 jaar bespaart zelfs € 389,88 per jaar.

Uniek in Nederland: gratis iPad 2 bij zorgverzekering Het is ook mogelijk om de 10% premiekorting tegen voorwaarden in te wisselen voor een kado, zelfs voor een Apple iPad 2. De beschikbare kado's zijn afhankelijk van het aantal volwassen personen op de polis.

Ook scherp geprijsde aanvullende verzekeringen Het UnitedConsumers ZorgCollectief biedt ook de scherp geprijsde aanvullende verzekeringen van VGZ aan. Hierbij kan men kiezen uit aanvullende totaalpakketten (inclusief tandheelkunde) die speciaal zijn toegespitst op jongeren, singles, gezinnen of ouderen. Er zijn ook afzonderlijke aanvullende verzekeringen voor aanvullende zorg of tandheelkunde beschikbaar, waarbij men zelf kan combineren.

Iedereen is welkom, ook bij de aanvullende verzekeringen Ook voor de aanvullende verzekeringen geldt dat iedereen welkom is, ongeacht de medische achtergrond of leeftijd. Deelnemer worden bij UnitedConsumers is kosteloos en zonder verplichtingen.

In samenwerking met Zorgverzekeraar VGZ De zorg van het UnitedConsumers ZorgCollectief is ondergebracht bij Zorgverzekeraar VGZ. Zij verzorgen al ruim 60 jaar de uitvoering van zorgverzekeringen en zijn met 4,2 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Gratis opzegservice Consumenten die overstappen naar het UnitedConsumers ZorgCollectief hoeven verder niets te doen. De gratis opzegservice regelt de opzegging van de oude verzekering. Aanmelden kan nog tot en met 31 december 2011.