Ook in 2013 weer 10% korting op uw zorgpremie

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 22 november 2012

 

Ook in 2013 weer 10% korting op uw zorgpremie

 

10% korting op de basisverzekering

Ook in 2013 biedt het UnitedConsumers ZorgCollectief weer 10% korting op de VGZ basisverzekering, waardoor de premie uitkomt op € 97,15 per maand (normaal € 107,95). Dat is een besparing van € 129,60 per volwassene, per jaar!

Uniek in Nederland: gratis kado's bij zorgverzekering

Het is ook mogelijk om de 10% premiekorting in te wisselen voor een kado, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Tab 2! De beschikbare kado's zijn afhankelijk van het aantal volwassen personen op de polis.

Iedereen is welkom, ook bij de aanvullende verzekeringen

Ook voor de aanvullende verzekeringen geldt dat iedereen welkom is, ongeacht de medische achtergrond of leeftijd. Tevens krijgt u als welkomstactie 2 maanden gratis aanvullende verzekering! Deelnemer worden bij UnitedConsumers is kosteloos en zonder verplichtingen.

In samenwerking met Zorgverzekeraar VGZ

De zorg van het UnitedConsumers ZorgCollectief is ondergebracht bij Zorgverzekeraar VGZ. Zij verzorgen al ruim 60 jaar de uitvoering van zorgverzekeringen en zijn met 4,2 miljoen verzekerden één van de grootste zorgverzekeraars van Nederland.

Gratis opzegservice

Consumenten die overstappen naar het UnitedConsumers ZorgCollectief hoeven verder niets te doen. De gratis opzegservice regelt de opzegging van de oude verzekering. Aanmelden kan nog tot en met 31 december 2012.