Overstappers kiezen zorgverzekering via UnitedConsumers

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 23 december 2013

Een zorgverzekering via UnitedConsumers is de populairste keuze bij overstappers. Dat blijkt uit cijfers van overstapsite Zorgpremie.nl. Veel consumenten kiezen pas in de laatste dagen van het jaar hun zorgverzekering voor 2014. Tot 1 januari is het mogelijk om over te stappen naar een andere zorgverzekeraar.

Ieder jaar kiezen meer mensen voor een zorgverzekering via het UnitedConsumers ZorgCollectief. Voor de betrouwbare zorg van VGZ met 10% korting en de uitstekende klantenservice van UnitedConsumers zijn veel mensen graag bereid over te stappen. "De combinatie van een uitgebreide dekking, ruime vergoedingen, vrije zorgkeuze en een lage premie maakt het voor veel mensen een aantrekkelijke zorgverzekering. En overstappen is ook zo geregeld, want dat regelen wij voor de klant," aldus Paul van Selms, directeur van UnitedConsumers.

Overstappers kiezen na kerst hun zorgverzekering

Een grote groep mensen zal naar verwachting pas na de kerst een zorgverzekering kiezen. "De dagen tussen kerst en oud & nieuw is vaak een rustige periode, die veel consumenten gebruiken om zorgverzekeringen te vergelijken en een keuze te maken. Wij zetten daarom extra medewerkers in en onze klantenservice is ook 's avonds en in het weekend bereikbaar," laat Van Selms weten.