Zorgpremie UnitedConsumers in 2016 ongewijzigd

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 19 november 2015

Goed nieuws, in 2016 blijft de premie voor de meest gekozen zorgverzekeringen van VGZ gelijk aan de premie van dit jaar. Daarnaast ontvangt u tot maar liefst 10% korting op uw VGZ basisverzekering via UnitedConsumers. Zo bent u ook in 2016 weer verzekerd van goede zorg voor een aantrekkelijke prijs.

Zorgverzekering naar Keuze

Zoals u van ons gewend bent krijgt u ook in 2016 via het UnitedConsumers ZorgCollectief korting op uw basisverzekering van VGZ. U heeft de keuze uit drie verschillende basisverzekeringen: de VGZ Goede Keuze verzekering met 5% korting, de VGZ Ruime Keuze verzekering en de VGZ Eigen Keuze verzekering met beide maar liefst 10% korting. Zo kunt u altijd de zorgverzekering afsluiten die het beste bij u past. In het volgende overzicht vindt u de premies die u voor de basisverzekering via UnitedConsumers betaalt.

Basisverzekering
Korting
Premie UnitedConsumers
VGZ Goede Keuze
5%
€ 94,95
VGZ Ruime Keuze
10%
€ 97,15
VGZ Eigen Keuze
10%
€ 102,55

U verdient meer

Wilt u zich extra verzekeren voor zorg die niet vanuit het basispakket wordt vergoed? Ook dat is mogelijk. Bij UnitedConsumers ZorgCollectief heeft u keuze uit alle aanvullende verzekeringen via VGZ. Voor € 7,19 per maand sluit u al een aanvullende verzekering af. Aanvullend Goed, Beter of Best. De keuze is aan u.

Zien hoeveel u kunt besparen? Bereken uw premie

Benieuwd hoeveel u volgend jaar kunt besparen op uw zorgverzekering? Bereken dan vrijblijvend uw premie. Voor € 97,15 per maand heeft u al een naturaverzekering met de beste zorg en het laagste eigen risico. Overstappen is heel eenvoudig. Meld u voor 1 januari 2016 aan bij UnitedConsumers en wij regelen uw overstap van A tot Z. Bovendien staan we als tussenpersoon altijd voor u klaar! Goed voor elkaar.