Inlog Mijn VGZ nog gemakkelijker

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 3 augustus 2016

Online uw zorgzaken regelen via Mijn VGZ is nog makkelijker geworden. Vanaf heden kunt u namelijk inloggen met enkel uw DigiD en het bijbehorende wachtwoord. U heeft hiervoor dus geen extra sms-code meer nodig. Hierdoor heeft u eenvoudiger en sneller toegang tot uw persoonlijke zorggegevens.

Uw gegevens zijn veilig met DigiD

Deze nieuwe manier van inloggen zonder sms-code betekent niet dat uw gegevens minder veilig zijn. DigiD is een systeem van de overheid, dat ondermeer gebruikt wordt voor de belastingaangifte. Wilt u weten hoe u veilig kunt omgaan met DigiD? Bekijk dan deze 5 tips.

Wilt u toch graag een sms-code ontvangen als extra controle tijdens het inloggen? Dat is zeker mogelijk. U kunt deze extra controle eenvoudig zelf activeren via de website van DigiD.

Met Mijn VGZ regelt u uw zorgzaken online

U vindt in Mijn VGZ een overzicht van uw persoonlijke gegevens en de verzekering die u heeft. Hier kunt u ook direct zelf uw gegevens wijzigen of uw zorgverzekering aanpassen. Zo regelt u snel en eenvoudig uw zorgzaken online.

Ook een nota declareren is eenvoudig in Mijn VGZ. Op uw mobiel, tablet of computer hoeft u alleen een foto of scan van uw nota toe te voegen. Een overzicht van al uw declaraties vindt u natuurlijk terug op Mijn VGZ. Daarnaast ziet u hoeveel eigen risico u al heeft gebruikt.

Tenslotte staat alle post die u van VGZ ontvangt digitaal op Mijn VGZ. U ontvangt van VGZ een e-mail als er een nieuw document klaarstaat, zoals uw facturen en vergoedingenoverzichten.

Uw korting vindt u op Mijn UnitedConsumers

Op Mijn VGZ vindt u veel, maar niet het maandelijkse voordeel dat u spaart via UnitedConsumers. Dit overzicht vindt u terug in uw persoonlijke bespaartegoed op Mijn UnitedConsumers. Hier kunt u ook eenvoudig uw gespaarde bedrag laten uitkeren op uw rekening. Zo doen we dat.