UnitedConsumers is op zoek naar de beste fysiotherapiepraktijk

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 14 september 2016

Jaarlijks bezoeken ruim 3 miljoen Nederlanders minimaal een keer de fysiotherapeut. Wanneer u gebruik maakt van fysiotherapie is het belangrijk om vooraf te weten wat er vergoed wordt vanuit uw zorgverzekering. Grote kans dat u dit uitzoekt voor de start van de behandeling. Maar wat weet u over de praktijk en de therapeut waar u onder behandeling gaat? Naast duidelijkheid over de vergoeding is het ook fijn om vooraf te weten wat eerdere patiëntervaringen met een praktijk zijn.

Als consumentencollectief is UnitedConsumers benieuwd hoe tevreden u bent met de fysiotherapiepraktijk waar u onder behandeling bent of bent geweest. Daarom vragen wij u om uw fysiotherapiepraktijk te beoordelen op klantvriendelijkheid, deskundigheid en resultaat na behandeling. Op deze manier willen wij samen met u toekomstige patiënten helpen bij het maken van een goede praktijkkeuze.

Hoe u dit doet?

Geef uw mening door hier uw fysiotherapiepraktijk te zoeken. Selecteer de plaats waar de praktijk gevestigd is, zoek de praktijk en u kunt direct uw mening geven. Attendeer bovendien uw fysiotherapeut op de verkiezing en laat weten dat u al een beoordeling heeft achtergelaten. De fysiotherapeut kan online bijhouden hoe de praktijk beoordeeld wordt. En eveneens vragen of andere patiënten ook een beoordeling willen achterlaten.

De praktijk met de beste beoordelingen wordt uitgeroepen tot de beste fysiotherapiepraktijk van Nederland. Voordat de beste praktijk van Nederland gekozen wordt, komen eerst de twaalf provincies om de beurt aan bod. Noord-Brabant bijt het spits af in deze zoektocht. De beste praktijk van Noord-Brabant wordt eind november bekend gemaakt. Na de verkiezing kunt u overigens de praktijken blijven beoordelen, zodat potentiële nieuwe patiënten altijd de meest recente beoordelingen lezen. Dit geldt niet alleen voor Noord-Brabant, maar ook voor de overige elf provincies die nog aan bod komen.

Geef uw mening en kies samen met UnitedConsumers de beste fysiotherapiepraktijk

Staat de praktijk waar u onder behandeling bent er niet bij? Laat het ons weten en wij voegen deze toe aan de lijst.