Tussenstand van zoektocht naar beste fysiotherapiepraktijk

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 17 oktober 2016

De zoektocht naar de beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant is nog steeds in volle gang. Eind november maken wij de winnaar bekend. Bent u tevreden over de fysiotherapiepraktijk waar u onder behandeling bent? Vergeet dan zeker niet uw stem achter te laten. Naast duidelijkheid over de vergoeding voor fysiotherapie vanuit uw zorgverzekering, is een goed gevoel bij uw fysiotherapeut en de praktijk van grote waarde voor uw behandeling.

Met nog ruim een maand te gaan, is er nog genoeg tijd om uw beoordeling te geven. Met een paar klikken kunt u uw mening doorgeven. Selecteer de plaats waar de praktijk gevestigd is, zoek de praktijk en u kunt direct uw beoordeling achterlaten. Staat de praktijk waar u onder behandeling bent er niet bij? Laat het ons weten en wij voegen deze toe aan de lijst.

De tussenstand

 

  • Er zijn tot nu toe 599 beoordelingen gegeven.
  • Welke praktijk heeft de meeste beoordelingen: Fysiocenter Bladel heeft er tot nu toe 42.
  • Welke stad heeft de meeste beoordelingen gehad: Eindhoven.
  • Gemiddelde score Fysiocenter Bladel:
Deskundigheid:
14,79
 
Klantvriendelijkheid:
14,86
 
Resultaat na behandeling:
14,14
 
 

 

Facebook

Ook op ons Facebook bericht over de zoektocht kregen wij vrijwel alle reacties leuk en positief. Het is goed om te zien dat u zo tevreden bent over de fysiotherapeuten en uw waardering laat blijken. Hieronder een selectie van leuke, lieve berichten via Facebook:

Verdient de fysiotherapiepraktijk waar u onder behandeling bent (of bent geweest) de titel 'beste fysiotherapiepraktijk van Noord-Brabant'? Laat dan zeker uw beoordeling over de praktijk achter. Zo kiezen wij samen de beste praktijk. Goed voor elkaar.