Contact
Mijn UnitedConsumers

Onze zorgpremie 2017: één van de laagste

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 19 november 2016

Bij het UnitedConsumers ZorgCollectief bent u ook in 2017 weer verzekerd van één van de laagste zorgpremies. Ook dit jaar bieden wij de basisverzekeringen van VGZ aan met korting tot 10%. Vanwege de gunstige premiestijging bent u in 2017 via UnitedConsumers al vanaf € 99,70 per maand verzekerd.

De zorgpremies voor 2017 zijn gemiddeld met € 10,- per maand gestegen. Door slimme zorginkoop en door 315 miljoen euro uit eigen reserves in te zetten, heeft VGZ deze premiestijging weten te beperken. Net als voorgaande jaren geeft UnitedConsumers tot 10% korting op de VGZ basisverzekeringen.

UnitedConsumers ZorgCollectief

Door collectief zorg in te kopen bij VGZ, efficiënte administratie en lage marketingkosten biedt UnitedConsumers al 12 jaar hoge kortingen op de basisverzekeringen van VGZ. Met de 10% korting komt de VGZ naturaverzekering Ruime Keuze uit op € 101,65. Hiermee stapelt uw maandelijkse korting zich in een jaar op tot € 135,60 per volwassene. Deze korting kunt u uit laten keren wanneer u dat wilt. Gewoon in euro's op uw bankrekening.

Zorgverzekering 2017

Kies eenvoudig de basisverzekering die het beste bij u past en ontvang maandelijks korting op uw zorgpremie. Bij de VGZ Ruime Keuze en VGZ Eigen Keuze basisverzekering kunt u uw korting ook inruilen voor een mooi kado. Wilt u persoonlijke informatie over de zorgverzekeringen? Neem dan contact op met UnitedConsumers via zorg@unitedconsumers.com of via 040 - 235 05 60. U krijgt direct iemand te spreken die u kan voorzien van advies. Zo betaalt u nooit te veel voor uw zorgverzekering. Dat is wat we doen.