Contact
Mijn UnitedConsumers

Samenwerking met de hartstichting

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 28 december 2016

Al meer dan 50 jaar strijdt de Hartstichting tegen hart- en vaatziekten. Dit doet de organisatie onder meer door wetenschappelijk onderzoek naar hart- en vaatziekten te financieren. Dit onderzoek is hard nodig. Nederland telt ruim 1 miljoen hart- en vaatpatiënten en de verwachting is dat dit aantal de komende decennia verder toeneemt.

De Hartstichting wil hart- en vaatziekten eerder herkennen en opsporen, zodat we deze ziekten in de toekomst een stap voor kunnen blijven. Het is van levensbelang om te investeren in onderzoek naar oplossingen hiervoor. Om dit te kunnen realiseren is echter geld nodig. Met uw zorgverzekering kunt u hier heel eenvoudig aan bijdragen, lees hieronder hoe u dit doet.

UnitedConsumers in actie voor de Hartstichting

Wanneer u via de website van de Hartstichting uw zorgverzekering bij UnitedConsumers afsluit, krijgt u tot 10% korting op uw premie. Daarnaast steunt u tegelijkertijd de Hartstichting. Hoe dat werkt? Bij iedere aanmelding via de Hartstichting doneert UnitedConsumers automatisch geld voor de strijd tegen hart- en vaatziekten. Zo geniet u zelf van het voordeel en helpt u tegelijkertijd vele anderen in de strijd tegen hart- en vaatziekten.

Hartstichting ServicePakket

UnitedConsumers komt samen met VGZ in actie voor de Hartstichting nog een extraatje voor u: een speciaal ServicePakket. Hiermee krijgt u toegang tot de persoonlijk Zorg & VerzekeringsCoach waar u terecht kunt voor al uw zorg- en verzekeringszaken, zoals wachtlijstbemiddeling en een second opinion. Ook profiteert u van de 'Altijd Welkom Service' waardoor er geen selectiecriteria zijn voor de aanvullende verzekeringen. Wilt u gebruik maken van het Hartstichting ServicePakket? Dan levert u hiervoor 2% van uw korting op de basisverzekering in.

Hartfeiten:

U wilt er waarschijnlijk liever niet bij stilstaan, maar hart- en vaatziekten behoren tot de belangrijkste doodsoorzaken in ons land.

  • Wekelijks krijgen ongeveer 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis een hartstilstand.
  • Hart- en vaatziekten slaan vaak onverwacht toe, zonder voortekenen vooraf.
  • Hart- en vaatziekten vormen doodsoorzaak nummer 1 onder vrouwen.
  • Reanimatie binnen 6 minuten vergroot de kans op overleving.

 

UnitedConsumers draagt de Hartstichting een warm hart toe. Draagt u ook uw steentje bij? Alleen samen kunnen we hart- en vaat ziekten verslaan. Een gezond, leuk, goed en langer leven willen we allemaal, toch? Kijk hier voor meer informatie over de samenwerking tussen UnitedConsumers en de Hartstichting.