Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers al gespot?

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 18 december 2017

Misschien heeft u UnitedConsumers al op de radio gehoord of op televisie langs zien komen. En dat kan kloppen, want vanaf heden zijn we ook op radio en televisie te horen en te zien. Zo helpen we steeds meer mensen te besparen op hun zorgverzekering. Goed voor elkaar.

De komende weken is de reclamespot te horen en te zien op de zenders van RTL, NPO en de grote radiostations. Zo hopen we meer mensen er van op de hoogte te stellen dat zelfs de beste zorgverzekering goedkoper kan. We hopen dan ook dat de uitingen goed ontvangen worden, zodat steeds meer consumenten kunnen besparen op hun zorgverzekering. De commercial staat ook op YouTube:

 

Daarnaast kunt u in 26 grote steden – waaronder Eindhoven, Tilburg en ’s Hertogenbosch – onze billboards zien.

En u kunt onze snelwegreclame ook op 17 locaties in het hele land voorbij zien komen.

billboards

Sluit nu uw goedkope zorgverzekering af