Contact
Mijn UnitedConsumers

UnitedConsumers Ziekenhuisonderzoek 2018 van start

UnitedConsumers
UnitedConsumers

Eindhoven 27 augustus 2018

* Het Ziekenhuisonderzoek 2018 is inmiddels afgerond. Klik op de link hieronder voor een overzicht van de resultaten.

Goed nieuws! Vandaag gaat het UnitedConsumers Ziekenhuisonderzoek 2018 van start. Ook dit jaar beoordelen duizenden patiënten en bezoekers van Nederlandse ziekenhuizen de kwaliteit van faciliteiten in en rondom het ziekenhuis.

Uiteraard voorkomen we het liefst een bezoekje langs de spoedeisende hulp of een specialistische afdeling van het ziekenhuis. Toch is het belangrijk dat, mocht het zo ver komen, uw bezoek zo aangenaam en soepel mogelijk verloopt. Om de keuze iets makkelijker te maken organiseert UnitedConsumers ieder jaar een onderzoek naar de faciliteiten van Nederlandse ziekenhuizen.

Goede faciliteiten verbeteren beleving

Juist faciliteiten als parkeergelegenheid, smakelijke maaltijden en goede voorzieningen in het gebouw dragen bij aan de kwaliteit en beleving van de zorg. Daarom roepen we patiënten en bezoekers graag op om hun laatste ziekenhuisbezoek te beoordelen op de volgende drie punten:

  • Bereikbaarheid: Hoe goed is het ziekenhuis te bereiken met het openbaar vervoer, auto of als minder valide. Daarnaast kijken we bijvoorbeeld ook naar de parkeerkosten.
  • Voorzieningen in het gebouw: Waren de toiletten netjes, was er wifi en is er een winkeltje in het gebouw aanwezig? We horen graag hoe u de voorzieningen in het gebouw beoordeelt.
  • Communicatie: Goede communicatie tussen u en het personeel is natuurlijk heel belangrijk. Daarom willen we graag weten hoe de communicatie verliep tijdens uw bezoek.

Uw stem is belangrijk

Hoe meer mensen deelnemen aan het onderzoek, hoe beter we toekomstige bezoekers kunnen helpen bij het maken van een juiste keuze. Daarom is het belangrijk dat ook u de ervaringen van uw laatste ziekenhuisbezoek deelt. Het onderzoek is geheel anoniem en duurt ongeveer 5 minuten. (Het onderzoek is inmiddels gesloten. De resultaten delen we zo snel mogelijk op de overzichtspagina. Druk op het logo hieronder voor de uitslag.)

UnitedConsumers Ziekenhuisonderzoek 2018
 
Benieuwd naar de resultaten van vorig jaar? Bekijk de overzichtspagina van het Ziekenhuisonderzoek 2017 of klik op de interactieve kaart hieronder.